Anasayfa /  Foto Galeri

Serenay Sarıkaya'nın "silikon" haberini basına sızdıran vale işinden oldu

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz ekim ayında özel bir hastanede estetik operasyon geçirmişti. Silikonlarını yenilettiği konuşulan Sarıkaya'nın işlemi, basına sızdırılmıştı. Hastane yönetimi, Sarıkaya'nın şikayeti üzerine harekete geçti.

Serenay Sarıkaya'nın "silikon" haberini basına sızdıran vale işinden oldu - Sayfa 1

Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz'la ayrılığının duyulduğu geçtiğimiz ekim ayında özel bir hastanede estetik operasyon için ameliyatmasasına yatmıştı. Ancak yaptırdığı işlem basına sızdırılmış, güzel oyuncunun hevesi kursağında kalmıştı.

Serenay Sarıkaya'nın "silikon" haberini basına sızdıran vale işinden oldu - Sayfa 2

Sarıkaya'nın Maslak'taki özel bir hastanede estetik ameliyatı olduğu, hastane kaydını da sahte bir isimle yaptığı iddia edilmişti. Sarıkaya'nın operasyon nedeniyle bir gece kaldığı hastanenin başhekiminden, Sarıkaya'nın ismini değiştirmeden ameliyat olduğu açıklaması gelmişti.

Serenay Sarıkaya'nın "silikon" haberini basına sızdıran vale işinden oldu - Sayfa 3

Başhekim, ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın 7 Ekim Çarşamba günü hastanede geçirdiği operasyonla ilgili medyada yer alan iddiaların asılsız olduğunu belirterek, şu açıklamayı yapmıştı; "Hastanemizi zan altında bırakacak şekilde, basında ‘sahte isimle hastaneye yatışı yapıldı’ şeklinde haberler yayınlanmıştır.

Serenay Sarıkaya'nın "silikon" haberini basına sızdıran vale işinden oldu - Sayfa 4

Bu iddialar asılsızdır ve doğru değildir. Hastamız Serenay Sarıkaya, 7.10.2020 - 08.10.2020 tarihleri arasında kendi ismiyle hastanemizden hizmet almış ve taburcu olmuştur."