Anasayfa /  Foto Galeri

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen'den tatil dönüşü şok karar! Aşkları kısa sürdü...

Yakın zamanda birlikteliklerini açıklayan oyuncu Serenay Sarıkaya (29) ve işletmeci Umut Evirgen'den (32) kötü haber geldi. Ünlü çiftin, aşıklar şehri Paris dönüşü birlikteliklerini sonlandırdığı iddia edildi.

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen'den tatil dönüşü şok karar! Aşkları kısa sürdü... - Sayfa 1

Birkaç ay önce Serenay Sarıkaya'nın, Evirgen'in sahibi olduğu mekana gittiği öne sürülmüştü. Ünlü işletmecinin, "içeride 5-6 müşterinin olduğu dakikalarda giriş yapan oyuncu için mekanı kapattığı" haberleri çıkmıştı.

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen'den tatil dönüşü şok karar! Aşkları kısa sürdü... - Sayfa 2

"BU HABERLERDEN SIKILDIM" 
Sarıkaya, geçtiğimiz eylül ayında basın mensuplarının "Hayırlı olsun diyelim mi?" sorusu üzerine, hakkında çıkan aşk dedikodularını kesin bir dille yalanlamıştı.

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen'den tatil dönüşü şok karar! Aşkları kısa sürdü... - Sayfa 3

29 yaşındaki oyuncu, "Yok arkadaşlar, sizin de dediğiniz gibi; bunlar iddia. Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım" ifadelerini kullanmıştı.

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen'den tatil dönüşü şok karar! Aşkları kısa sürdü... - Sayfa 4

"EVET, AŞK YAŞIYORUZ"
Bu sözlerden iki ay sonra Umut Evirgen, 'teve2 Magazin Masası' muhabirine güzel oyuncu ile birlikte olduğunu itiraf etmişti. Görüntü alınmamasını rica eden Evirgen, muhabirin "O zaman aşkı kabul ediyor musunuz?" sorusuna ise "Evet, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşıyoruz" şeklinde flaş bir cevap vermişti.