Anasayfa /  Foto Galeri

Serenay Sarıkaya saldırıya uğradı! Tekme atıp, küfürler savurdu...

Oyuncu Serenay Sarıkaya, araç içerisinde evine giriş yaptığı sırada kimliği henüz belirlenmeyen bir kişi tarafından tekmeli saldırıya uğradı. Etiler'deki evine giderken kimliği belirsiz kişi tarafından tekmelendi. İşte haberin detayları...

Serenay Sarıkaya saldırıya uğradı! Tekme atıp, küfürler savurdu... - Sayfa 1

Dün akşam saatlerinde Sarıkaya’nın şoförünün kullandığı araca, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından tekmeli saldırıda bulunulduğu bildirildi. 

Serenay Sarıkaya saldırıya uğradı! Tekme atıp, küfürler savurdu... - Sayfa 2

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya evinin önünde aracında iken saldırıya uğradı. Soluğu karakolda alan ünlü oyuncunun yardımına eski sevgilisi Umut Evirgen koştu ve barıştılar!

Serenay Sarıkaya saldırıya uğradı! Tekme atıp, küfürler savurdu... - Sayfa 3

Serenay Sarıkaya, Etiler'de oturduğu siteye girerken saldırıya uğradı. Sarıkaya'nın şoförünün kullandığı araca tekme atan bir genç küfürler savurdu. Takıntılı bir hayran olduğu belirtilen saldırganın güzel oyuncuya yaşattığı şokun ardından, Sarıkaya karakola giderek şikayetçi oldu. Serenay Sarıkaya'nın yardımına eski sevgilisi Umut Evirgen koştu ve korkutan saldırının ardından ünlü çift barıştı.

Serenay Sarıkaya saldırıya uğradı! Tekme atıp, küfürler savurdu... - Sayfa 4

Başrolünde oynadığı Alice Müzikali'nin yeni sezonu için provalara başlayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, çalışmalarını bitirdikten sonra Etiler'deki evine girerken saldırıya uğradı.