Anasayfa /  Foto Galeri

Seren Serengil'den yoğun bakımda olan Burak Sergen hakkında skandal yorum!

Sadakatsiz dizisinde başrol oynayan Burak Sergen, koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı. Daha önce de Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncularına birlikte fotoğraf paylaştığı için tepki gösteren Seren Serengil, bu sefer de Sergen için "İnsanın böyle bir kızı olunca.. Rol de olsa dayanmaz" diyerek skandal bir yorum yaptı.

Seren Serengil'den yoğun bakımda olan Burak Sergen hakkında skandal yorum! - Sayfa 1

Sadakatsiz dizisinde iki düşmanı oynayan Cansu Dere ile Melis Sezen'e birlikte fotoğraf çektirip Instagram'da paylaştığı için tepki gösteren Seren Serengil, yine benzer bir olayla gündeme geldi.

Seren Serengil'den yoğun bakımda olan Burak Sergen hakkında skandal yorum! - Sayfa 2

Kanal D'de ekrana gelen 'Sadakatsiz' dizisinde 'Haluk' karakterine hayat veren Burak Sergen, geçtiğimiz pazartesi akşamı evinde fenalaşınca hastaneye kaldırıldı.

Seren Serengil'den yoğun bakımda olan Burak Sergen hakkında skandal yorum! - Sayfa 3

Solunum güçlüğü çeken ve akciğerlerinde enfeksiyon olan 60 yaşındaki oyuncu, yoğun bakıma alınmıştı. Bu haber sevenlerini üzerken Seren Serengil ise habere yaptığı yorumla herkesi şaşkına çevirdi.

Seren Serengil'den yoğun bakımda olan Burak Sergen hakkında skandal yorum! - Sayfa 4

"SAĞLIĞIN ŞAKASI OLMAZ"

Seren Serengil bu haberin altına "İnsanın böyle bir kızı olunca... Rol gereği bile olsa dayanamaz insan çok geçmiş olsun" diye yazdı. Serengil'in bu paylaşımı sosyal medya kullanıcılarını kızdırdı. Takipçileri "Sağlığın şakası olmaz" görüşünde birleşti.