Anasayfa /  Foto Galeri

Seren Serengil 5. kez evleniyor! "En yakın arkadaşıma 'Evet' dedim"

Seren Serengil beşinci kez nikah masasına oturuyor! Daha önce dört evlilik yapan Seren Serengil, beşinci kez dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Arkadaşı Mustafa Tohma’dan evlilik teklifi alan Seren Serengil, cevabını sosyal medya hesabından paylaştı.

Seren Serengil 5. kez evleniyor! "En yakın arkadaşıma 'Evet' dedim" - Sayfa 1

Geçirdiği bağırsak ameliyatı sonrası sağlık sorunları yaşayan ve 46 kiloya kadar düşen Seren Serengil'den sürpriz bir haber geldi. Serengil, Mustafa Rahman Tohma'nın evlilik teklifine 'evet' yanıtını verdi.

Seren Serengil 5. kez evleniyor! "En yakın arkadaşıma 'Evet' dedim" - Sayfa 2

Daha önce dört evlilik yapan Seren Serengil, beşinci kez dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Arkadaşı Mustafa Tohma'dan evlilik teklifi alan Seren Serengil, cevabını sosyal medya hesabından paylaştı.

Seren Serengil 5. kez evleniyor! "En yakın arkadaşıma 'Evet' dedim" - Sayfa 3

Ünlü şarkıcı, zor günlerinde kendisini yalnız bırakmayan sevgilisinin evlilik teklifini sosyal medya hesabından, 'evet dedim' mesajıyla duyurdu. Serengil'in paylaşımının ardından Tohma da, "Bir kişide hem aşkı hem de arkadaşlığı bulmak" mesajını yayınladı.

Seren Serengil 5. kez evleniyor! "En yakın arkadaşıma 'Evet' dedim" - Sayfa 4

Seren Serengil ve Mustafa Rahman Tohma ikilisi, haklarında çıkan aşk iddiaları ile gündeme gelmişti. Ancak ikili, yakın arkadaş olduklarını söylemişti.