Anasayfa /  Politika /  Cumhurbaşkanlığı

Serdar Ortaç'ın Erdoğan sözleri gündem oldu !

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, "Recep Tayyip Erdoğan gördüğüm en iyi lider. Siyasi görüşüm olarak değil, o beyefendiyi beğeniyorum ben. Sağcı, solcu sevmiyorum o işleri. Şimdi Instagram'dan 12 Ada'yı nasıl alırız diye bakıyoruz, ki onu da alacağız, göreceksiniz" dedi.

Abone ol
Abone ol 31 Temmuz 2020 16:01

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Haber Global ekranlarında yayınlanan Jülide Ateş'in sunduğu '40' programına konuk oldu. Bülent Ecevit, Tansu Çiller, Mesut Yılmaz ve Turgut Özal dönemlerini gördüğünü belirten Ortaç, gördüğü en iyi liderin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

Serdar Ortaç, siyasi görüşünün sorulması üzerine, "Siyasi fikrim yok ama burada gördüğüm her şeyin arkasındayım. Bülent Ecevit, Tansu Çiller, Mesut Yılmaz ve Turgut Özal dönemlerini gördüm. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bence gördüğüm en iyi lider. Herkesin hatası olur, belki vardır, her şeyi aynı anda nasıl düşünsün adam mesela. Belki ekibe danışıyordur, ekipten çatlak bir ses çıkıyordur, belki bir şey yaparken bu olmamalıdır diyordur. Ama şükürler olsun yani. Ben çok beğeniyorum yani ve Tayyip Erdoğan diyorum. Siyasi görüşüm olarak değil, o beyefendiyi beğeniyorum ben. Sağcı, solcu sevmiyorum o işleri" ifadesini kullandı.

"12 ADA'YI DA ALACAĞIZ, GÖRECEKSİN"
Çocukluk günlerindeki Türkiye'nin durumundan da bahseden ünlü şarkıcı, "Antalya Talebe Yurdu vardı, millet birbirini vururdu. 5 kuruş bulamazdım, marketlerin önüne gider su, simit satardık. Yani şu kadarcık çocuktum, şimdi Instagram'dan 12 Ada'yı nasıl alırız diye bakıyoruz, ki onu da alacağız göreceksin" dedi.

 

Yorumlar