Anasayfa /  Spor

Şenol Güneş: Yeniden başlıyoruz

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hollanda maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Abone ol 06 Eylül 2021 20:55

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 6. maçında yarın Hollanda'ya konuk olacak A Milli Takım'da teknik direktör Şenol Güneş, karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

'Arkamızdan 2 güçlü takım geliyor'

Her maçta 3 puan arzuladıklarını vurgulayan tecrübeli futbol adamı, "Grubun ikinci yarısının ilk maçını yapacağız. Yeniden başlıyoruz. 5 maçta 11 puan aldık. Arkamızdan 2 güçlü takım geliyor. Burada alacağımız iyi bir sonuç, Norveç maçıyla taçlanabilir. Her maçta 3 puan arzuluyoruz." dedi ve ekledi:

'İpler bizim elimizde'

"Biz de kendimizi eleştiriyoruz. Ama sonuç olarak 11 puan kötü değil, avantajdır. Grupta bütün dengeleri alt üst ettik. İpler bizim elimizde."

'3 futbolcumuz maalesef dışarıda kalacak'

''Teknik-taktik kadar, fiziğin de önemli olduğunu biliyoruz. Bütün oyuncularımızın maça hazır olduğunu düşünüyorum. 26 kişilik kadromuzdan 3 futbolcumuz maalesef dışarıda kalacak.''

'2 maçta 4 puan verirsen, tartışılırsın'

''İki tane güçlü rakibi içeride ve dışarıda yendikten sonra Karadağ ve Letonya'ya 2 maçta 4 puan verirsen, tartışılırsın. Hollanda ve Norveç karşısındaki oyun rahatlığımız Avrupa Şampiyonası sonrasında oynadığımız maçlarda yok."

Etiketler Şenol Güneş
Yorumlar