Anasayfa /  Spor

Şenol Güneş Covid-19 testi pozitif olan Vida ile olan temasını anlattı

Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş, Hırvatistan-Türkiye maçı esnasına Covid-19 testi pozitif olarak gelen Domagoj Vida ile olan temasını anlattı. Maç önü fotoğraflarında Vida'nın eski hocası Şenol Güneş'in yanına gelerek sarıldığı görülmüştü.

Abone ol
Abone ol 15 Kasım 2020 16:31

Şenol Güneş Covid-19 testi pozitif olan Vida ile olan temasını anlattı

Şenol Güneş Hırvatistan maçında testi pozitif çıkan Vida’nın ise sarılmayı çok sevdiğini ve o maçta herkese sarıldığını söyledi. İşte Güneş'in açıklamaları:

Vida olayında ilgili yerlere başvuru yaptık. Sabah alınan bu testin sonucu maç devre arasında değil, maçtan önce çıkabilirdi. Maç sonunda öğrendik bu durumu. 

Tesadüftür, Rusya maçından sonra ilk defa bana bu kadar yakın olan bir kişi oldu. Genelde insanlardan uzak dururum ama İstiklal Marşı'ndan sonra maske takılıydı bende. Tam ben çıkarırken Vida geldi. Gelirken gene sola doğru kaçarak durdum. Omuz dokunması oldu bana. O da herkese sarıldı.

Yapacağımız şey şuanda pozitif olanı ayırmak. Bizim ilk gün yapılan testin bir anlamı yok. Ne olur ne olmaz diye yaptırdık, bugün bir test daha yaptırdık. 5. gün gene test yapacağız. Dikkatli olmamız gerekiyor. Hepimiz uzak kalmalıyız. Maske ve mesafe önemli. Biz kendimiz söylüyoruz ama sadece bizim değil herkesin yapması gerekli. 

Yorumlar