Anasayfa /  Foto Galeri

''Sen Çal Kapımı'' oyuncu kadrosu

Başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bursin’in paylaşacağı MF Yapımın yapımın Sen Çal Kapımı dizisinde senarist olarak Ayşe Üner Kutlu ile anlaşıldı. Sen Çal Kapımı dizisinin çekimlerine MF Yapım 1 haziran 2020 de başladı. 1 Temmuzdan itibaren çarşamba akşamları ekranlarda olacak Sen Çal Kapımı dizisi 2020 yazında başarılı olursa 2020 2021 yeni sezonunda da devam etmesi bekleniyor.İşte oyuncu kadrosu ve karakterler...

''Sen Çal Kapımı'' oyuncu kadrosu - Sayfa 1

Sen Çal Kapımı dizisi konusu: 

Maddi sıkıntılar içinde okuyan ve okumaktan başka çaresi olmaya Eda Yıldız büyük bir şirketten yurt dışı eğitim bursu kazanmıştır; Eda yurt dışına gider okuluna büyük bir heyecanla başlar ama şirket bursu keser.

Sonradan Eda öğrenir ki bursunu Holdingin veliahtı Serkan Bolat kestirmiştir. Eda Serkan’ın karşısına çıkar ve hesap sorar. Serkan’ın ise Eda’ya ilginç bir teklifi vardır. 

Serkan Eda’dan kendisi ile iki ay nişanlı taklidi yapması karşılığında bursunu tekrar başlatacağını söyler. Eda başta Serkan’dan nefret eder ve bu adamın teklifini kesin olarak reddeder. Zor durumda kalınca Serkan’ın teklifini kabul etmek zorunda kalan Eda nişanlı taklidi yaparken Serkan’a aşık olur. İkili zor bir aşka kapı aralar işte aşk bu yüzden muhteşemdir.

Sen Çal Kapımı Oyuncuları
Kerem Bursin – Serkan BOLAT
Hande Erçel – Eda Yıldız
İsmail Ege Şaşmaz – Kaan Karadağ
Anıl İlter – Engin Sezgin
Bige Önal – Selin Atakan
Çağrı Çıtanak – Ferit Şimşek
Evrim Doğan – Ayfer Yıldız
Melisa Döngel – Ceren Başar
Elçin Afacan – Melek Yücel
Neslihan Yeldan – Aydan Bolat
Ahmet Somers – Alptekin Bolat
Alican Aytekin – Seyfi Çiçek
Sarp Bozkurt – Erdem Şangay
Sitare Akbaş – Figen Yıldırım
Başak Gümülcinelioğlu – Pırıl Baytekin
Dorukhan Kenger – Cenk
İlkyaz Arslan – Leyla
Yusuf Arat – Ahmet

''Sen Çal Kapımı'' oyuncu kadrosu - Sayfa 2

Kerem Bursin – Serkan BOLAT


4 Haziran 1987 de  İstanbul da hayata gözlerini açan Keren Bursin 33 yaşındadır. 179 cm boyunda olan ve 71 kg olan Kerem Bursin ilk olara boksör olarak tanınmıştır. 2014 GQ Men Of The Year da ödül alan Kerem Bursin 12 yaşından beri yaşadığı Amerika da pazarlama ve iletişim eğitimi almıştır.

Daha sonra yine Amerika’da oyunculuk dersleri almıştır. Güneşi Beklerken dizisi ile ünlenen Kerem Bursin Şeref Meselesi ve Bu Şehir Arkandan Gelecek dizileri ile de çok sevilmiştir ama dizileri ne yazık ki tutmamıştır. Son dönemde Kerem Bursin Can Feda filmine Burak Özçivit ile yer almış daha soınra Yaşamayanlar isimli inernet v e Muhteşem İkili isimli televizyon dizisinde yer almıştır.


Serkan Bolat Bolat holdingin varisidir. Babasından devraldığı holdingi büyütmüş; bilgili ve iyi eğitimli bir iş adamı. Sert bir tip; kaybetmeyi asla sevmiyor aşkta kaybedeceğinden emin bu nedenle de aşka pek yanaşmıyor. Karizmatik bir iş adamı. 

''Sen Çal Kapımı'' oyuncu kadrosu - Sayfa 3

Hande Erçel – Eda Yıldız
24 Kasım 1993 doğumlu olan Hande Erçel aslan Balıkesirlidir 27 yaşında olan Hande Erçel Mimar Sinan Üniversitesinde Güzel Sanatlar fakültesi oyunculuk bölümü mezunudur. Kendini geliştirmek için yurt dışında da oyunculuk dersleri alan ve bir çok estetik ameliyat geçiren Hande Erçel Azerbaycan’da güzellik yarışması ile Türkiye’de tanınmıştır.

Çılgın Dershane Üniversitede filmi ile oyunculuğa başlayan Hande Erçel daha sonra Güneşin Kızları ve Aşk Laftan Anlamaz dizilerinde baş rolde yer almıştır. Siyah İnci ve Halka dizilerinde tutunamayan Hande Erçel 2019 da yer aldığı Azize dizisi ile bir kez daha tutunamamıştır. Murat Dalkılıç’ın kız arkadaşıdır.

Eda anne ve babasını kaybettikten sonra bir yandan üniversite okurken bir taraftan da kendi harçlığı kazanmak ve evin geçimini yardım etmek için çiçek satan bir kız. Akıllı ve yetenekli bir kız olan Eda çok cana yakın ve sosyal bir kız ama Serkan ile yıldızları pek barışmıyor. Eda’nın en önemli özelliği açık sözlülüğü. 

''Sen Çal Kapımı'' oyuncu kadrosu - Sayfa 4

İsmail Ege Şaşmaz – Kaan Karadağ

1993 yılında Manisa’da hayata gözlerini açan İsmail Ege Şaşmaz 27 yaşındadır. Manisa Belediyesi Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi alan İsmail Ege Şaşmaz oyuncu Dila Danışman ile aşk yaşamaktadır. Güneşi Beklerken dizisi ile dikkat çeken İsmail Ege Şaşmaz  ilk olarak Günebakan isimli yaz dizisi ile dikkat çekmiştir.

Daha sonra  Aşk Laftan Anlamaz ve Aşk Yalanı Sever dizilerine yer alan yakışıklı oyuncu 2017 de Lise Devriyesi dizisinde çok önemli bir rolde yer alsa da dizisi tutmamıştır.

İsmail Ege Şaşmaz son olarak Mehmetcik Kut-ul Amare dizisinde Mehmet karakteri ile önemli bir çıkış daha yakalamıştır. İsmail Ege Şaşmaz Sen Çal Kapımı dizisinde Kaan karakteri ile kötü bir rolde yer alsa da oyunculuk performansını göstermesi açısından önemli bir fırsat daha yakalamıştır.


Kaan Serkan’ın inşaat şirketinin en büyük rakibinin oğlu. Kaan para kazanmak için her yolu mubah gören; ihaleyi alabilmek için her türlü salavereye girebilecek birisi; oldukça zeki ve yakışıklı. Kaan’ın parası ile yönettiği karanlık ilişkileri var.