Anasayfa /  Foto Galeri

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra yine, yeni, yeniden... Sürpriz nikah!

Geçtiğimiz eylül ayında tek celsede boşanan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, ocak ayında barışmıştı. Ciğerci ile Çıra, bugün ise süpriz bir kararla nikah masasına oturdu.

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra yine, yeni, yeniden... Sürpriz nikah! - Sayfa 1

2019'da nikah masasına oturan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, geçtiğimiz yıl eylül ayında sürpriz bir şekilde anlaşmalı olarak evliliklerini sonlandırmıştı. Ancak ikili, daha sonra barışmıştı. 

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra yine, yeni, yeniden... Sürpriz nikah! - Sayfa 2

"HAYATIMIN ANLAMI TEKRAR 'EVET' DEDİ'"

"Birbirimizi eskisinden daha çok seviyoruz." diyen Çıra, 16 Şubat'ta 28. yaş gününde Ciğerci'ye ikinci kez evlenme teklifinde bulunmuş ve "Evet!" yanıtını almıştı. 

Çıra, duygularını "Bugün doğum günüm evet ama en önemlisi hayatımın anlamı kadınım tekrar 'Evet' dedi. İyi ki varsınız. Hepinizi çok seviyorum. Gelen, arayan, soran ve yazan herkese çok teşekkür ediyorum iyi ki sizler gibi dost, ağabey, kardeş, abla, aile edinmişim..." sözleriyle dile getirmişti.

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra yine, yeni, yeniden... Sürpriz nikah! - Sayfa 3

İKİNCİ KEZ EVLENDİLER!

Çift, ikinci kez evlendi. Çıra ve Ciğerci, nikah kıyıldıktan sonra evlilik cüzdanlarıyla birlikte çekildikleri fotoğrafı sosyal medya hesaplarından yayınladı. 

Çıra, eşine "Sen artık ikinci ve son kez 'Çıra'sın. Tekrar hoş geldin gönlümün sultanı, seni çok seviyorum." sözleriyle seslendi.

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra yine, yeni, yeniden... Sürpriz nikah! - Sayfa 4

Selin Ciğerci de üzerinde "Yine, yeni, yeniden..." yazısının olduğu görülen beyaz bir pastanın fotoğrafını paylaştı. Paylaşımlarıyla kısa sürede yoğun ilgi gören çifte, tebrik mesajları yağdı.