Anasayfa /  Foto Galeri

Selim Koçovalı ölecek mi? Çağatay'ın hedefi Selim Koçovalı!

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur 23 Kasım Pazartesi akşamı 104. bölümüyle ekrana geldi. Çukur'un son bölüm finalinde, Çağatay Erdenet'in Koçovalı kardeşler arasından öldürmek için Selim'i seçtiği ortaya çıktı. Çukur'un 105. yeni bölümünden ilk sahne de yayınlandı. Çukur yeni bölüm ilk sahnesinde Selim'in Akın'a veda eder gibi konuştuğu anlar yer aldı. Peki Çukur'da Selim'e ne olacak? Öner Erkan Çukur'dan ayrılacak mı? İşte Çukur yeni bölümde Selim ve Akın'ın veda sahnesi.

Selim Koçovalı ölecek mi?  Çağatay'ın hedefi Selim Koçovalı! - Sayfa 1

Çukur, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle ABC1 20+'da 6.94 izlenme oranı (rating), 13.98 izlenme payı (share), AB'de 5.33 izlenme oranı (rating), 11.74 izlenme payı (share), Total’de 7.65 izlenme oranı (rating), 16.07 izlenme payı (share) elde etti. #AileniKoru etiketi ise Twitter Türkiye'de 9 saat 15 dakika TT listesinde kaldı.

Selim Koçovalı ölecek mi?  Çağatay'ın hedefi Selim Koçovalı! - Sayfa 2

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur'un dün akşam yayınlanan bölümünde heyecan yine hız kesmedi. Aksiyon dolu anların seyircileri soluksuz bıraktığı bölümde Yamaç'ın eve dönüşüyle yaşanan duygusal anlar herkesi derinden etkiledi. Sosyal medyanın da uzun süre konuştuğu bölümün finalinde ise ekrana gelen çarpıcı gelişme Koçovalılar'ı bekleyen felaketin habercisi oldu.

Selim Koçovalı ölecek mi?  Çağatay'ın hedefi Selim Koçovalı! - Sayfa 3

Pazartesi akşamlarına damga vuran Çukur’un dün akşam ekrana gelen bölümünde Çağatay, Cumali'ye karşı eline geçen büyük kozu kullanarak ondan Ogeday'ı öldürmesini istedi. Bunun üzerine Cumali, Ogeday'a saldırı düzenledi. İstediğini elde eden Çağatay'ın öldürmek için hedef aldığı yeni ismin finalde Selim olduğu ortaya çıktı. Selim Koçovalı'nın tehlikede olduğunu gösteren bu anlar akıllara şu soruyu getirdi; "Koçovalılar, Çağatay'ı engelleyebilecek mi?"

Selim Koçovalı ölecek mi?  Çağatay'ın hedefi Selim Koçovalı! - Sayfa 4

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı dizisi Çukur'un 104. son bölüm finalinde şaşırtan anlar yaşandı. Ogeday'ın işini bitirmesi için Cumali ile anlaşan Çağatay, Cumali'nin işini yapmasının ardından yeni hedefini belirledi. Çukur'da Çağatay Erdenet, Koçovalı kardeşlerden Selim'i öldürmeyi planladı. Çukur'un 30 Kasım Pazartesi ekrana gelecek olan 105. yeni bölümünden de ilk sahne yayınlandı. Çukur'dan ve aileden bir süre uzaklaşacağını açıklayan Selim, Akın'la veda konuşması yapıyor. Selim Koçovalı'nın oğlu Akın'a "Artık ailenin reisi sensin gibi hareket et. Ben bir süre olmayacağım" sözleri dikkat çekiyor.