Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Şehir Hastaneleri En Az Lise Mezunu Personel ve İşçi Alımı Gerçekleştirecek

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi ve Bursa Şehir Hastanesi bünyesinde görevlendirilmek üzere çeşitli kadrolarda personel alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 19 Nisan 2019 20:16

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi ve Bursa Şehir Hastanesi bünyesi için yayımlanan ilanlarda yer alan açık kadrolar ise şunlar;

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi personel alım ilanı;

Ankara Şehir Hastaneleri bünyesinde görevlendirmek üzere yayımlanan ilanlarda yer alan açık kadrolar; Kalite ve Eğitim Yöneticisi, Dezenfeksiyon Elemanı, İnsan Kaynakları ve Ön Muhasebe ile Sterilizasyon Ünitesi Elemanı.

Bursa Şehir Hastanesi personel alım ilanı;

Bursa Şehir Hastanesi bünyesinde görevlendirmek üzere yayımlanan ilanlarda yer alan açık kadrolar; Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Radyoloji Teknikeri, Genel Başvuru, Tıbbi Raportör, Saç Ekim Hemşiresi.

İki şehir hastanesi için yayımlanan personel alım ilanlarına göre; Ankara Şehir Hastanesi için 4 kadroda alım yapılacağı ilan yapılırken Bursa Şehir Hastanesi için 5 farklı kadroda personel alımı yapılacağı duyuruldu.

BAŞVURU KOŞULLARI

İlanlara başvuruda bulunacak adayların Türk vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması, her kadro için farklı şekilde belirlenen öğrenim şartının sağlaması, kadrolar için belirlenen mesleki koşullara haiz olunması, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olması, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmaması, kadrolar için ayrı ayrı belirlenen yaş aralığında olunması.

Adayların bu şartların yanında ayrıca sağlamaları gereken bazı koşullar bulunuyor. Bu koşullar ise, Hasta odaklı çalışmayı ilke edinmiş, Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek, Kendisini geliştirmeye ve öğrenmeye meraklı, Planlı çalışma ve iş takibi becerileri gelişmiş, Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen, Sorumluluk sahibi, disiplinli, sabırlı.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İki şehir hastanesi için yayımlanan personel alım ilanları kariyer siteleri üzerinden adaylara duyuruluyor. Adaylar bu ilanlara başvurularını ilanın yayımlandığı site üzerinden elektronik olarak yapacaklar.

Ankara ilanları için tıklayın

Bursa İlanları için tıklayın


Yorumlar