Anasayfa /  Foto Galeri

Sefirin Kızı Tuba Büyüküstün (Mavi) diziden neden ayrıldı? Neslihan Atagül dizi'ye gerimi dönüyor

Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül'ün ayrılığı sonrası kadroya dahil edilen Tuba Büyüküstün, Mavi karakterine veda edişini sosyal medya üzerinden duyurdu. Diziye Neslihan Atagül'ün geri döneceği konuşulurken henüz bu konuda da iddiaları doğrular nitelikte bir açıklama bulunmuyor. Peki, Sefirin Kızı'nın Mavi'si Tuba Büyüküstün diziden çıktı mı, neden ayrıldı? İşte konuya ilişkin detaylar…

Sefirin Kızı Tuba Büyüküstün (Mavi) diziden neden ayrıldı? Neslihan Atagül dizi'ye gerimi dönüyor - Sayfa 1

Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül'ün vedasının ardından başrol Mavikarakterini canlandıran Tuba Büyüküstün yapımdan ayrılıyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu vedayı doğrulayan ünlü oyuncu oldukça kısa bir süredir dizide yer alıyordu. Bir türlü umulan reytingi yakalayamayan dizide yeni sürprizlerin olacağı söylentileri kulislerde dolanırken dizinin yayın gününde "Sefirin Kızı dizisinde Mavi karakterini canlandıran Tuba Büyüküstün diziden çıktı mı, neden ayrıldı?" soruları gündeme geldi. Sefirin Kızı dizisinin Mavi'si Tuba Büyüküstün'ün bu akşamki bölümün ardından dizide yer almayacağı düşünülüyor

Sefirin Kızı Tuba Büyüküstün (Mavi) diziden neden ayrıldı? Neslihan Atagül dizi'ye gerimi dönüyor - Sayfa 2

SEFİRİN KIZI DİZİSİ İÇİN ŞOK İDDİA!

Birsen Altuntanş'ın haberine göre, Sefirin Kızı dizisinin final tarihi netlik kazandı. Haberde, ''Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün'ün başrollerini paylaştığı "Sefirin Kızı" dizisi de bu sezon sonu final yapacak projeler arasında yer alıyor. Muğla'da çekilen dizi tıpkı başından beri planlandığı gibi 52. bölümde ekrana veda edecek.'' dendi.

Sefirin Kızı Tuba Büyüküstün (Mavi) diziden neden ayrıldı? Neslihan Atagül dizi'ye gerimi dönüyor - Sayfa 3

SEFİRİN KIZI NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR?

Ekran macerasına 16 Aralık 2019 tarihinde başlayan Sefirin Kızı dizisinin 10 Mayıs Pazartesi günü ekranlara veda etmesi bekleniyor.

Sefirin Kızı Tuba Büyüküstün (Mavi) diziden neden ayrıldı? Neslihan Atagül dizi'ye gerimi dönüyor - Sayfa 4

ŞOKE EDEN PAYLAŞIM!

Sefirin Kızı ekibi sosyal medya adresinden dün gece veda ettik Mavi'mize diyerek Tuba Büyüküstün'e şükranlarını iletti. Dostum diyerek Bodrum'a gelen Tuba Büyüküstün'ü güzel bir şekilde uğurladı.