Anasayfa /  Foto Galeri

Sefirin Kızı dizisinde bekaret sahnesi olay yarattı

Başrollerini Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in paylaştığı 'Sefirin Kızı', dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin ilk bölümüne bekaret ve gerdek gecesiyle ilgili sahneler damga vurdu.

Sefirin Kızı dizisinde bekaret sahnesi olay yarattı - Sayfa 1

O sahneler tepki gördü
Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Sefirin Kızı dizisi ilk bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Çocukluk aşkı Sancar ile evlenen Nare evlendikleri gece aniden ortadan kayboldu. 9 yıl sonra Sancar'ın düğününde ortaya çıkan Nare, yanında kızını da beraberinde getirdi. Dizide gerdek gecesi ve bekaret sahnesi kelimeleri sık kullanıldığı için Twitter'da da tepki geldi. 

Sefirin Kızı dizisinde bekaret sahnesi olay yarattı - Sayfa 2

Dizinin ilk bölümünde sık sık bekaret konusunun geçmesi ve olayların sürekli ‘gerdek gecesi’ etrafında dönmesi seyirciyi kızdırdı. 150 dakika ekranda olan dizide, tam 12 kez gerdek gecesi kelimesi kullanıldı.

Sefirin Kızı dizisinde bekaret sahnesi olay yarattı - Sayfa 3

Ölürsen destan olur, yaşarsan yalan'
Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar, daha çocuk yaştayken Bodrum’a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare’ye sevdalanır. 

Sefirin Kızı dizisinde bekaret sahnesi olay yarattı - Sayfa 4

Bu iki zıt çocuk, birbirlerini çok severler, sevdaları için yıllarca mücadele ederler. Sonunda kız oğlana kaçar ama tam kavuştukları gece Nare birden ortadan kaybolur. Bir daha onu gören olmaz.