Anasayfa /  Foto Galeri

Sedat Peker'in tweetlerini paylaşan Erk Acarer'den yeni bomba paylaşımlar ve iddialar

Organize Suç Örgütü lideri Sedat Peker'in tweet paylaşımına yasak gelmesinin ardından, Peker'in attığı tweetleri kendi hesabından paylaşan gazeteci Erk Acarer, Sedat Peker'in gündeme getirdiği İzmir Aliağa'daki gemilerin altına kaynak yapılarak kokain taşınmasıyla ilgili yeni paylaşımlar ve iddialarda bulundu.

Sedat Peker'in tweetlerini paylaşan Erk Acarer'den yeni bomba paylaşımlar ve iddialar - Sayfa 1

Kendini fesih eden Başbakan olarak dünya tarihine geçen Binali Yıldırım ve oğlu Erkam Yıldırım’ın kokainle imtihanı sürüyor. Binali Yıldırım’ın İzmir sevgisinin nedeni anlaşılıyor. Hatta bu sadece izmir değil Aliağa sevgisi.

Sedat Peker'in tweetlerini paylaşan Erk Acarer'den yeni bomba paylaşımlar ve iddialar - Sayfa 2

Şimdi gelelim gemilerin altına kokokinlerin kaynak yapılması iddialarına… Gemilerin, İzmir Aliağa’da havuz alanlarına alınarak uyuturucunun orada çıkarıldığı ve böylece piyasaya verildiği ileri sürülüyordu.

Sedat Peker'in tweetlerini paylaşan Erk Acarer'den yeni bomba paylaşımlar ve iddialar - Sayfa 3

Aliağa kimin elinde? Şimşek ailesinin! Batmanlı yoksul bir aileyken nasıl olup da milyona dolarlık gizli bir servete kavuştular? Dışına çıkmadıkları Aliağa’da nasıl ultra lüks bir yaşam sürüyorlar?

Sedat Peker'in tweetlerini paylaşan Erk Acarer'den yeni bomba paylaşımlar ve iddialar - Sayfa 4

Belki de bu soruların yanıtını Aliağa’dan Singapur’a doğru yola çıktığımızda bulabiliriz. Erkam Yıldırım’ın poker masası fotoğrafında oturan şahıs Adem Şimşek. Şimşek ailesi, İzmir Aliağa’da gemi söküm ve kumanya tedarikçiliği yapıyor.