Anasayfa /  Foto Galeri

Sedat Peker sessizliğini bozdu! Cumartesi göreceksiniz!

Sedat Peker, cumartesi günü ‘ses kayıtlı, Whatsapp yazışmalı çok önemli olaylar zinciri’yle ilgili paylaşımda bulunacağını açıkladı. Peker, “Birçok yöneticinin bilgisi dahilinde işlenen bu suçlar dizisini görünce gerçekten çok şaşıracaksınız” dedi.

Sedat Peker sessizliğini bozdu! Cumartesi göreceksiniz! - Sayfa 1

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada çarpıcı iddialarda bulundu.

Peker'in Twitter'dan flood olarak yaptığı açıklamalar olduğu gibi  alınmıştır.

Peker'in paylaşımları şöyle:

Sedat Peker sessizliğini bozdu! Cumartesi göreceksiniz! - Sayfa 2

"Kıymetli dostlarım, hastalığım Yüce ALLAH’ın izni ve sizlerin dualarıyla iyileşiyor. Sosyal medyaya biraz bakmak istedim, gördüğüm tek şey gerçekten ülkemizin bir tımarhaneye dönüşmüş olması. Cumartesi günü ses kayıtlı, Whatsapp yazışmalı çok önemli olaylar zinciri ile ilgili paylaşımda bulunacağım."

Sedat Peker sessizliğini bozdu! Cumartesi göreceksiniz! - Sayfa 3

"Namus sahibi olan gazetecilerden tek isteğim bence çok önemli olan bu dosyanın lütfen boşa harcanmasına izin vermesinler ve tabii ki 40 yaş altı kardeşlerim de yaptığımız akite sahip çıkıp bu dosyalar dizesinin boşa gitmesine izin vermesinler."

Sedat Peker sessizliğini bozdu! Cumartesi göreceksiniz! - Sayfa 4

"Sistemin nasıl çürüdüğünü açıklayacağım. Dosyadaki ana karakterlerin nasıl yan yana gelebildiği haliyle sizin moralinizi çok bozacak. Belki ümitsizliğe kapılacaksınız ancak her ne olursa olsun ülkemize olan inancınızı asla kaybetmeyin."