Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Sedat Peker meydan okudu! SADAT ile ilgili isim verdi

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, son günlerde gündeme gelen SADAT'a ilişkin iddialarda bulundu. Peker açıklamalarını Twitter üzerinden yaptı. Peker, "Ordudan mecburi emekli edilen Üsküdar Üniversitesi rektörü Nevzat Tarhan’ın uzmanlık alanı psikolojik harptir. Nevzat Tarhan’la çalışmalarınız ne üzerine?" diye sordu.

Abone ol
Abone ol 12 Ekim 2021 20:14

Son olarak 15 Temmuz darbe girişiminin ardından harp okulları mülakatlarına katıldığı ortaya çıkan SADAT'a ilişkin paylaşımda bulunan Peker, "Korku iklimi için bir SEDAT’ÇILAR bir de sadatçılar vardı" ifadelerini kullandı.

"SEDAT’ÇILAR artık yok. sadatçıları da zaten tanıyoruz" diye yazan Peker, "Bu yüzden bir sıkıntı yok. Gönlünüz rahat olsun kardeşlerim" dedi.

 Peker'in paylaşımı şöyle:

YENİ PAYLAŞIMLAR

Peker, söz konusu paylaşımından yaklaşık 1 saat sonra 3 yeni paylaşımda bulundu.

Peker, SADAT'a ilişkin yeni iddialarda bulunurken, şu ifadeleri kullandı:

"1-sadatın güvenlik şirketi olduğuna bizi inandırmak isteyen şeytanlar, hangi güvenlik şirketi dünyanın en özel timlerinden biri olan Rusya’nın Alfa timlerindeki kişilerle anlaşıp en yetenekli personeline kayıt dışı özel eğitim verdirttirir?

2-Alfa timlerinin uzmanlığı hem istihbarat hem de suikast neticeli operasyonlardır. Kimi kandırıyorsunuz? Unuttunuz mu, biz eski dostuz. Ancak rotayı bana ve benim söylemlerime değer verenlere çevirmenin neticesini göreceksiniz. Ordudan mecburi emekli edilen Üsküdar Üniversitesi

3-…rektörü Nevzat Tarhan’ın uzmanlık alanı psikolojik harptir. Nevzat Tarhan’la çalışmalarınız ne üzerine? Güvenlik şirketiyiz diyorsunuz. Nevzat Tarhan’ın sizin için yaptığı psikolojik harp çalışmalarının sebebi nedir? Anlaşılan o ki sizinle işimiz uzun."

 İşte Peker'in o açıklamaları:

 

Etiketler sedat peker sadat
Yorumlar