Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Sedat Peker 2 emniyet müdür yardımcısından 'özür' diledi! Peker, SADAT hakkında yeni açıklama yaptı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker Twitter hesabından bir takım iddialarda bulundu. Peker, ilk olarak SADAT'a ilişkin yeni bir paylaşım yaptı. Peker, Ermeni Vakfı Başkanı Bedros Şirinoğlu’ndan istenilen rüşvet iddiasıyla ilgili de 2 emniyet müdür yardımcısından ve ailelerinden özür diledi, 'hak geçmesin' dedi.

Abone ol
Abone ol 13 Ekim 2021 21:51

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından harp okulları mülakatlarına katıldığı ortaya çıkan SADAT'a ilişkin yeni bir paylaşımda bulundu.

Yarını işaret eden Peker, ''1-sadatçılar bugün açıklamalar yapmışlar. Dikkatlice okudum. Vallahi bunların da fındık kadar beyni bile yok. Yarın onlara tabii ki cevabım olacak. Arkadaş bunlar ülkeyi nasıl ele geçirdiler billahi hayret ediyorum'' ifadelerini kullandı.

 Peker'in paylaşımı şöyle:

Peker, sosyal medya hesabından Ermeni Vakfı Başkanı Bedros Şirinoğlu’ndan istenilen rüşvet iddiasına ilişkin açıklama yaptı.

''Dosyanın tamamını okudum'' diye yazan Peker, ''Engin Süngü ve Ali Saraç isimli emniyet müdürlerinin sadece ismi kullanıldığı ortaya çıkmış, suçsuz oldukları anlaşılmıştır. ekrem eren ermiş isimli emniyet müdürünün suçlu olduğu, rüşvet istediği tespit edilmiştir'' ifadelerini kullandı.

Peker'in paylaşımları şöyle:

''2-Daha önceki günlerde yayınladığım, Ermeni Vakfı Başkanı Bedros Şirinoğlu’ndan emniyet müdürlerinin rüşvet isteme paylaşımımı hatırlarsınız. O dosyadaki rüşvet isteme Whatsapp yazışmaları ve ses kayıtlarının sadece ekrem eren ermiş’e ait olduğunu belirtmek isterim.

3- Yapılan tahkikat neticesinde Engin Süngü ve Ali Saraç isimli emniyet müdürlerinin sadece ismi kullanıldığı ortaya çıkmış, suçsuz oldukları anlaşılmıştır. ekrem eren ermiş isimli emniyet müdürünün suçlu olduğu, rüşvet istediği tespit edilmiştir. Dosyanın tamamını okudum.

4- Engin Süngü ve Ali Saraç isimli emniyet müdürlerinin kendileri ve aileleri zor duruma düşmesinler diye bunları yazdım. Ölümlü kalımlı dünya, kimsenin hakkı üzerimizde kalmasın. On yıl sonra bu günler konuşulurken galiba insanlar hayret edeceklerdir. Suç örgütü lideri...

5-...dedikleri adam hak geçmemesine bu kadar önem verirken İstanbul Emniyet Müdürlüğü ise yalancı gizli tanık beyanlarıyla Sedat Peker hakkında dosya hazırlamışlar diyerek bence çok gülecekler.''

İşte o paylaşım:

Peker'in hedefinde yine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu vardı. Peker tek tweetlik bir açıklama yaptı.

Peker, bu sefer Bakan Soylu'nun ismini açık açık yazmadı, kullandığı yakıştırmaları yapmadı, ancak ima ile açıklamasını yaptı.

Peker paylaşımında, "Ahiretlik (s..…ü s…..n), sana söz verdim. Cehenneme gitsen bile biz ayrılmayacağız. Akşam akşam gene aklıma düştün, hayrolsun." ifadelerini kullandı.

İşte o tweet:

Yorumlar