Anasayfa /  Foto Galeri

Seda annen var yorumuna sinirlenen Çağlar Ökten'in oğlundan şok açıklama

7. kez nikah masasına oturan 59 yaşındaki Seda Sayan'ın evliliği gündemden düşmüyor. Seda Sayan, son olarak Ökten'in ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Artur ile adından söz ettirdi. Çağlar Ökten'in oğlu Artur, bir takipçisine verdiği yanıtla gündeme geldi. İşte haberin detayları...

Seda annen var yorumuna sinirlenen Çağlar Ökten'in oğlundan şok açıklama - Sayfa 1

Seda Sayan, Çağlar Ökten ile 24 Nisan'da Beşiktaş'taki bir otelde dünyaevine girmişti.

Seda annen var yorumuna sinirlenen Çağlar Ökten'in oğlundan şok açıklama - Sayfa 2

"SEDA BENİM ANNEM DEĞİL"
Instagram hesabından bir paylaşım yapan Çağlar Ökten'in oğlu, Seda Sayan'la ilgili bir yoruma çok sinirlendi. Artur Ökten, paylaşımına"Sırtın yere gelmez oğlum Seda annen var bu hayatta" yapılan yoruma"1- Seda benim annem değil ben ona abla diyorum! 2- Benim sırtım gerçek annem sayesinde yere değmez o benim arkamda, Seda abla değil!" karşılığını vererek tepkisini gösterdi.

Seda annen var yorumuna sinirlenen Çağlar Ökten'in oğlundan şok açıklama - Sayfa 3

ÜVEY OĞLUYLA SÜREKLİ PAYLAŞIM YAPIYOR
Kendisinden yaşça küçük eşi Çağlar Ökten için hiçbir masraftan kaçınmayan Sayan, eşine doğum günü hediyesi olarak saç ekimi yaptırmıştı. Eşinin saçlarını ektiren Sayan, iddialara göre üvey oğlu Artur Öken için 100 bin dolara yakın eğitim masrafı için para ayırdı. Bu iddialar hakkında henüz bir açıklama yapmayan Sayan sık sık eşinin ilk evliliğinden olan oğlu Artur Ökten'le fotoğraflar paylaşım gönderilerine yorumlar atıyor.