Anasayfa /  Foto Galeri

Seda Akgül Bahar Candan'a ateş püskürdü! "Televizyon çoluk çocuk 'kızcık'..."

Seda Akgül Bahar Candan'a ateş püskürdü!  "Televizyon çoluk çocuk 'kızcık'..." - Sayfa 1

Seda Akgül Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile sosyal medya fenomeni Bahar Candan'a söylemediğini bırakmadı. Bahar Candan geçtiğimiz günlerde Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’nın canlı yayın konuğu olmuş, Seda Akgül hakkında Instagram paylaşımlarını kast ederek bu hareketlerin o yaşta bir kadına yakışmadığını ve kendisini taklit ettiğini söylemiş, programın sunucuları da bu açıklamayı destekler şekilde konuşmuştu. Bu gelişmelerin ardından Instagram hesabından Seda Akgül bir açıklama yapmış Müge ve Gülşen'e sitem etmişti. Bu gün Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına özel açıklama yapan Seda Akgül, Bahar Canda, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili bomba açıklamalar yaptın.

Seda Akgül Bahar Candan'a ateş püskürdü!  "Televizyon çoluk çocuk 'kızcık'..." - Sayfa 2

Geçtiğimiz günlerde Bahar Candan'ın söylemlerine cevap veren Seda Akgül'den Ece Erken ve Bircan Bali'nin sunduğu Söylemezsem Olmaz programında yeni açıklamalar yaptı. Akgül'ün hedefinde bu defa sadece Bahar Candan değil 2. sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'de vardı.

Seda Akgül Bahar Candan'a ateş püskürdü!  "Televizyon çoluk çocuk 'kızcık'..." - Sayfa 3

Akgül Bahar Canda ile ilgili : "Ben bir gazete röportajım da Burcu Esmersoy'un söylediği bir söz vardı ya 'Bir kadın buluşmaya cüzdanı ile gitmek zorunda değil cüzdansız da gidebilir' gibi. Bende tam tersini söylemiştim 'adamı beğenmezsem cüzdanla git kendi arabanla git, işte taksiyle git hatta ücretin % 50 sini ver ki yada yarısını ver hepsini ver gebe kalma ' diye...Şimdi bu soru kime yorumlatılır arkadaşlar muhatabına Burcu Esmersoy'a!

Seda Akgül Bahar Candan'a ateş püskürdü!  "Televizyon çoluk çocuk 'kızcık'..." - Sayfa 4

- Ben bunu gazetecilere öğretecek değilim. Burcu bunu yanıtlar mı? Tabi ki de yanıtlamaz. Dünya akıllısı kız benim 40 yıllık arkadaşım niçin böyle bir polemiğe girsin ki güler geçer Seda öyle düşünsün der. Yani Burcu ile de yüz yüze gelsek gülüşürüz aynı şekilde. Siz bunu ne idüğü belirsiz, ne iş yaptığı belirsiz, televizyonlara niçin çıktığı çok belirli olan şahıslara nasıl yorumlatırsınız! 22 yıllık televizyoncu, TRT spikeri 2 üniversite mezunu birinin çıkartıp kime yorumlatıyorsunuz!