Anasayfa /  Politika

Seçimlerin yenilendiği Yusufeli'nde kazanan belli oldu! İşte Yusufeli seçim sonucu!

Seçimlerin yenilendiği Yusufeli'nde kazanan belli oldu! Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) seçimlerin yenilenmesine karar verdiği Artvin'in Yusufeli ilçesinde kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti'nin adayı Eyüp Aytekin kazandı.

Abone ol
Abone ol 02 Haziran 2019 19:05

Seçimlerin yenilendiği Yusufeli'nde kazanan belli oldu! İşte Yusufeli seçim sonucu!

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) seçimlerin yenilenmesine karar verdiği Artvin'in Yusufeli ilçesinde kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti'nin adayı Eyüp Aytekin kazandı.

Yüksek Seçim Kurulu tarafından 31 Mart'taki belediye başkanlığı seçiminin yeniden yapılmasına karar verilen 1 belde ve 3 ilçeden biri olan Artvin'in Yusufeli ilçesinde kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti’nin Belediye Başkan adayı Eyüp Aytekin seçimi kazandı.

Yusufeli 31 Mart seçim sonuçları

Artvin’in Yusufeli ilçesinde ise CHP’den Barış Demirci, AKP’den Eyüp Aytekin’in aday olduğu seçimlerin sonucunda ilk sayımlarda CHP 2 oy farkla kazanmıştı. Ancak bir sandığa yapılan itiraz ile AKP bu kez 3 oyla kazandı. Fakat bu sandıkta 4 adet oy pusulası tespit edilemedi. Bu kez CHP’nin itirazı üzerine yeniden sayım yapıldı ve AKP bir oy farkla kazandı. Ancak 5 oy pusulası tespit edilemedi. Kısıtlı seçmen itirazlarının üzerine YSK, Yusufeli seçimlerini yenileme kararı aldı.


Yorumlar