Anasayfa /  Politika

Seçime son 3 gün kala 31 Mart 2019 Ak Parti, MHP ve CHP'nin son oy oranları açıklandı!

Yerel seçimlere 3 gün seçim konusunda son dakika haberleri üst üste geliyor! Oy kullanacak vatandaşlar son seçim anketi konusunda da arama motoru Google'da ve sosyal medyada araştırmalarını hızlandırdı. AK Parti ve MHP'nin Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım ile CHP ve İYİ Parti'nin Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu arasındaki yarışta Binali Yıldırım önde gözüküyor. Ankara'da da...

Abone ol
Abone ol 28 Mart 2019 10:34

Yerel seçimlere 3 gün seçim konusunda son dakika haberleri üst üste geliyor! Oy kullanacak vatandaşlar son seçim anketi konusunda da arama motoru Google'da ve sosyal medyada araştırmalarını hızlandırdı. AK Parti ve MHP'nin Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım ile CHP ve İYİ Parti'nin Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu arasındaki yarışta Binali Yıldırım önde gözüküyor. Ankara'da da Mehmet Özhaseki ile Mansur Yavaş arasında galip kim olacak? İstanbul'un ilçelerinde son durum ne? Seçim sonuçları konusunda tüm gelişmeleri 31 Mart Pazar günü sabah.com.tr'den takip edebileceksiniz. Ak Parti, MHP ve CHP'nin son oy oranları...

Kritik 31 Mart mahalli seçimlerine artık çok kısa bir süre kaldı. Bu süre zarfında belediye başkan adayları da mitinglerine tüm hızıyla devam ediyor. ORC araştırma firmasının yaptığı son seçim anketinde durum ne? İstanbul'un ilçelerinde de Türkiye'nin genelinde olduğu gibi seçim sonuçları büyük bir ilgiyle merak ediliyor. Son seçim anketine göre Şişli'den aday olan Mustafa Sarıgül'ün oy oranı kaç? Bazı ilçelerde sürprizler söz konusu! İşte vatandaşların araştırdığı seçim anketi konusunda son dakika haberi!

Sultangazi'de Cumhur İttifakı AK Parti adayı Abdurrahman Dursun, 54,9 oy oranıyla yarışı önde götürüyor. ORC'nin anketine göre Millet İttifakı CHP adayının oy oranı ise %34,9.

ORC anketine göre, İstanbul'un güzide ilçelerinden Şişli'de Demokratik Sol Parti'den aday olan Mustafa Sarıgül, %35,3 oy oranıyla ilk sırada yer alıyor.

Yine söz konusu ankete göre Cumhur İttifakı AK Parti adayı Nihal Yıldırım'ın oy oranı %26,5, CHP adayı Muammer Keskin'in oy oranı ise 23,3 olarak dikkat çekiyor.

Sancaktepe'de Cumhur İttifakı AK Parti adayı olan Avukat Şeyma Döğücü'nün oy oranı ORC'ye göre 44,7. Sancaktepe CHP adayı Özgen Nama'nın oy oranı ise %43,2 olarak gösteriliyor.

Sultanbeyli'de Cumhur İttifakı AK Parti adayı Hüseyin Keskin'in oy oranı %62,1 olarak dikkat çekiyor. Sultanbeyli CHP adayının oy oranı ise %26,7 olarak ifade ediliyor.






Yorumlar