Anasayfa /  Politika

Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu ortak yayınının sunucusu ve yayının ayrıntıları belli oldu!

Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu ortak yayınının sunucusu ve yayının ayrıntıları belli oldu! AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu arasında gerçekleştirilmesi düşünülen ortak yayın için detayları açıkladı.

Abone ol
Abone ol 10 Haziran 2019 16:54

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, planlanan televizyon programı ile ilgili ayrıntıları açıkladı.

23 Haziran'da yapılacak İstanbul Büyükşehir Başkanlığı seçimi için konuşulan televizyon programıyla ilgili taraflar arasında bir protokol düzenlenecek.

Yayın 16 Haziran Pazar günü saat 21:00'de Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılacak. Özel bir teknik ekip tarafından yayın koordine edilerek diğer kanallara servis edilecek.

Canlı yayının moderatörü İsmail Küçükkaya olacak.

Programın 'eşit süre, eşit soru' ilkesine göre yapılacağı vurgulandı.

Canlı yayının detayları belli oldu

Gazeteci İsmail Saymaz, Twitter hesabından İsmail Küçükkaya ile görüştüğünü ve canlı yayın hakkında detaylar aldığını ifade ederek şu bilgileri paylaştı:




Canlı yayın olacak.


Soruları İsmail Küçükkaya hazırlıyor.


İki adaya aynı sorular sorulacak.


Eşit süre verilecek.


Sorular seçimle bağlantılı olacak.


Tartışma sorular bitene kadar sürecek.


Tüm kanal ve siteler verebilecek.





İstanbul'un geleceğini konuşmak üzere, 16 Haziran Pazar günü saat 21.00’de @KucukkayaIsmail'in moderatörlüğünde@ekrem_imamoglu ile bir araya geleceğiz.



Bu yayının tüm İstanbullular için hayırlı olmasını dilerim.


— Binali Yıldırım (@BY) 10 Haziran 2019





16 Haziran Pazar günü saat 21.00’de @KucukkayaIsmail moderatörlüğünde sizinle İstanbul’u tüm yönleriyle konuşmaktan büyük keyif alacağım. Başarılar dilerim @BY


— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) 10 Haziran 2019


Yorumlar