Anasayfa /  Politika

Perinçek: İkinci tura kalacağımız kesin, Türkiye'yi biz yöneteceğiz

Vatan Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, 'Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura kalamazsanız oyunuzu Muharrem İnce'ye mi Recep Tayyip Erdoğan'a mı vereceksiniz?' sorusuna, "Bizde değişim yok" yanıtını verdi. Perinçek, "Bizim ikinci tura kalacağımız kesin. Göreceksiniz Türkiye'yi biz yöneteceğiz" dedi.

Abone ol
Abone ol 01 Haziran 2018 03:25

Perpa İş Merkezi'nin yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Perinçek, yerli üreticiyi destekleyeceklerini söyledi. Perinçek, "Üreticiyi tekrar Türkiye'nin efendisi yapacağız. Tekrar çarşılarımızı Türkiye'nin efendisi yapacağız. Bu bir mecburiyet, seçenek değil." dedi.

Perinçek, "Çiftçimizin, işçimizin, sanayicimizin, tüccarımızın dönemi geliyor. Türkiye'yi sıcak para komisyoncuları yönetmeyecek, büyük bankalar, tefeciler yönetmeyecek. Üreticilerin Türkiyesini kuracağız" diye konuştu. Perinçek, 'İkinci tura kalamazsanız oyunuzu Muharrem İnce'ye mi Erdoğan'a mı vereceksiniz?' sorusuna, "Bizde bir değişim yok. Biz aynı yerde duruyoruz" yanıtını verdi.

İNCE'YE 'DEMİRTAŞ' ÇAĞRISI: TEHLİKELİ SEVDADAN VAZGEÇSİN

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye seslenen Perinçek, şunları söyledi:

"Selahattin Demirtaş'ı, yani PKK'nın adamını cumhurbaşkanı yardımcısı yapan bir projenin içinde olmayı kimse bizden istemesin. Ben Muharrem İnce'ye şunu öneriyorum; derhal bu yanlışı bıraksın. Kamuoyu önüne çıksın, desin ki 'Biz Selahattin Demirtaş'ı cumhurbaşkanı yardımcısı yapmayacağız. PKK'yı hükümete sokmayacağız'. Bizim ikinci tura kalacağımız kesin. Göreceksiniz Türkiye'yi biz yöneteceğiz. Tekrar çağrıda bulunuyorum. Selahattin Demirtaş gibi PKK elemanlarını cumhurbaşkanı yardımcısı yapmak gibi Türkiye için son derece tehlikeli bir sevdadan derhal vazgeçsin."





Yorumlar