Anasayfa /  Politika

Karamollaoğlu'nun sandığından kendisine çıkan oy

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu'nun, Ankara'da oy kullandığı sandıktan, kendisine 2 oy çıktı. Temel Karamollaoğlu, oy kullandıktan kısa bir süre sonra Instagram hesabında, oy kullanırken çekilmiş fotoğrafını paylaşmıştı.

Abone ol
Abone ol 24 Haziran 2018 21:02

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu'nun, Ankara'da oy kullandığı sandıktan, kendisine 2 oy çıktı.Temel Karamollaoğlu, oy kullandıktan kısa bir süre sonra Instagram hesabında, oy kullanırken çekilmiş fotoğrafını paylaşmıştı.

KENDİSİNE 2 OY ÇIKTI; Cumhurbaşkanı seçimi için Karamollaoğlu'nun oy kullandığı Çankaya Lisesi'deki 1067 numaralı sandıktan çıkan 312 oydan 3'ü geçersiz sayıldı.

Sandıktan cumhurbaşkanı adaylarından Muharrem İnce'ye 252, Recep Tayyip Erdoğan'a 37, Meral Akşener'e 14, Selahattin Demirtaş'a 3, Temel Karamollaoğlu'na 2, Doğu Perinçek'e 1 oy çıktı.

FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI; Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu, oy kullanmada işleminin ardından, Instagram hesabından oy kullanırken çekilmiş fotoğrafını 'Oyumuzu kullandık, seçimlerin ülkemizin ve milletimizin saadetine vesile olmasını temenni ediyorum.'notuyla paylaşmıştı.

ÇUMHURBAŞKANLIĞI


  const autoHeight = (obj) => {
    obj.height = obj.contentWindow.document.body.scrollHeight + 'px';
  }
MİLLETVEKİLİ

  const autoHeight = (obj) => {
    obj.height = obj.contentWindow.document.body.scrollHeight + 'px';


Yorumlar