Anasayfa /  Politika

Balıkesir seçim sonuçları : Balıkesir Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları - Seçim 2018

Balıkesir seçim sonuçları açıklandı. YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasının ardından Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim sonuçları açıklandı.İşte Balıkesir Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları - Seçim 2018

Abone ol
Abone ol 24 Haziran 2018 19:21

Balıkesir seçim sonuçları açıklandı. YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasının ardından Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim sonuçları açıklandı.İşte Balıkesir Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları - Seçim 2018

24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde oy verme işlemi tamamlandı. 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce,Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu, Selahattin Demirtaş ve Doğu Perinçek yarıştı. Milletvekili seçimlerinde ise AK Parti, MHP, CHP, HDP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Vatan Partisi ve HÜDA-PAR katıldı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) nın 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçiminde seçim yasaklarını kaldırmasının ardından seçim sonuçları www.trhaberler.com da yayınlanmaya başladı.Hangi parti hangi ilde önde? Cumhurbaşkanlığı seçiminde hangi aday en çok oyu hangi ilden aldı? Cumhurbaşkanı adayları hangi ilde ne kadar oy aldı? Hangi parti kaç ilde birinci sırada? İllere göre, seçim sonuçları - Partilere göre seçim sonuçları - Cumhurbaşkanlığı adaylarına göre seçim sonuçları - Yurtdışı seçim sonuçları- Haritalı ayrıntılı il il seçim sonuçları https://www.trhaberler.com/secim2018  www.trhaberler.com  Seçim 2018 sayfasında bulabilirsiniz..

Cumhurbaşkanı seçim sonuçları - Seçim sonuçları sorgula

24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri tamamlandı. Türkiye çapında seçim sandıklarının kapanmasının ardından Yüksek Seçim Kurulu Seçim (YSK) yasaklarını kaldırdı.Seçim yasaklarının kaldırılmasının hemen ardından seçim sonuçları anlık olararak www.trhaberler.com/secim2018 sayfasında canlı olarak verilemeye başlandı. Tüm illerin seçim sonuçlarını www.trhaberler.com/secim2018 sayfasından takip edebilirsiniz. 

24 Haziran 2018 seçimlerinde yarışa Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Halkların Demokrasi Partisi (HDP), İYİ Parti, Saadet Partisi (SP), Vatan Partisi ve HÜDA-PAR katıldı. 

2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim sonuçları - Canlı izle

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI






Yorumlar