Anasayfa /  Milli piyango

Sayısal Loto sonuçları açıklandı (Sayısal Loto hangi günler çekiliyor)

21 Kasım Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu. Peki kazanan numaralar neler? İşte Sayısal Loto 21 Kasım sonuçları ve kazanan talihli numaralar...

Abone ol
Abone ol 23 Kasım 2018 18:24

21 Kasım Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Peki kazanan numaralar hangileri? 

Çok sayıda şans oyunu tutkununun heyecanlı bekleyişi bugünkü (21 Kasım 2018) Sayısal Loto çekilişi ile sona erdi. Bu akşam Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından gerçekleştirilen Sayısal Loto çekilişinin sonuçları ve tüm son dakika haberleri anında trhaberler.com'da.

Sayısal Loto çekilişi için süren heyecan sona erdi. Sayısal Loto çekilişi saat 21:40'ta yapıldı Bu akşam çekilişi gerçekleşecek olan Sayısal Loto'da 6 bilen çıkıp büyük ikramiyeyi alabildi mi? Sayısal Loto'nun son çekilen sonuçları haberimizde yer alıyor.

SAYISAL LOTO 21 KASIM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

MPİ Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli olduğunda haberimizden sorgulama yapabilirsiniz.

İşte MPİ Sayısal Loto sonuçları 21 Kasım: 31 - 22 - 36 - 49 - 39 - 30

SAYISAL LOTO OYUNU ÖZELLİKLERİ

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.


Yorumlar