Anasayfa /  Milli piyango

30 Ocak 2019 Sayısal Loto çekiliş sonuçları

Her hafta Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilen Sayısal Loto'da haftanın ilk çekilişi bu akşam gerçekleşti. Türkiye'nin dört bir yanında milyonlarca vatandaşın şansını denediği Sayısal Loto saat 21:30'da gerçekleşti İşte Sayısal Loto sonuçları

Abone ol
Abone ol 30 Ocak 2019 23:36

Her hafta Çarşamba ve Cumartesi akşamları gerçekleştirilen Sayısal Loto çekilişinde geçtiğimiz Cumartesi günü büyük  ikramiye bilen çıkmamış ve 1. devir olmuştu. Zengin olma umuduyla kuponları oynayan vatandaşlar sabırsızlıkla Sayısal Loto sonuçları için ne zaman açıklanacağını bekliyor. MPİ tarafından düzenlenen Sayısal Loto sonuçları hakkında merak edilen son bilgiler haberimizin içerisinde yer alıyor.

3O OCAK SAYISAL LOTO SONUÇLARI 

3 - 8 - 9 - 11 - 19 - 44 

26 OCAK 2019 SAYISAL LOTO SONUÇLARININ SON ÇEKİLİŞİNDE NE OLMUŞTU: Sayısal Loto'da haftanın son çekilişinde saat 21:15'te gerçekleşen 1187'nci çekiliş sonucunda  şanslı numaralar ise şunlar olmuştu;

13 -19 - 32 - 42 - 47 - 48

23 OCAK SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NE OLMUŞTU?

Sayısal Loto çekiliş sonuçları saat 21.45’te belli oldu. İşte haftanın şanslı numaraları:

14, 15, 18, 34, 38, 45 

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

Sayısal Loto çekilişleri her hafta Milli Piyango tarafından her Çarşamba ve Cumartesi günleri yapılıyor. Çekiliş sonuçları ise aynı günün akşamı saat 21.30'dan sonra ilan edilir. 

İKRAMİYE İÇİN DİKKAT



Sayısal loto ikramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür. İkramiyenin ödenmesi çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar. Haliyle ikramiye ödenmez. 

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?



Sayısal Loto nasıl oynanır sorusunun cevabı basittir. Kendiniz numaraları seçip işaretleyebileceğiniz gibi oynamak istediğiniz kolon sayısını görevliye söyleyip otomotik olarak da doldurtabilirsiniz. 

Bundan sonra yapacağınız tek şey, ücretini ödeyip biletinizi teslim almak olacaktır. Sayıları kendiniz belirlemek istediğinizde, boş kupon alıp seçtiğiniz sayıların üzerlerini kalemle işaretlemeniz gerekir. 1′den 49′a kadar olan sayıların içinden sizin belirleyeceğiniz 6 adedini seçmek suretiyle toplamda 3, 4, 5 yada 6 adet doğru tahminde bulunmaya çalışırsınız.


Yorumlar