Anasayfa /  Foto Galeri

Sayıların şaşırtan gizemi! İşte tüm dileklerinizin kabul olması için gereken o şifalı sayılar

Günlük hesaplardan teknolojiye her şeyin temelinde rakamlar var ve aslında onların bildiğimizin ötesinde bir gizemi… Rus matematikçi Grigori Grabovoi, doğru sayıları kullanarak hayatın her alanında dönüşüm yaşanabileceğini ve bedenin de şifalanabileceğini söylüyor. Peki sayı sekansları nedir? Sayı sekansları nasıl uygulanır? Aşk, para cinsellik, bağımlılık gibi konularda sayılar bize yardım edebilir mi? İşte tüm detaylar haberimizde...

Sayıların şaşırtan gizemi! İşte tüm dileklerinizin kabul olması için gereken o şifalı sayılar - Sayfa 1

Kanıtlanan bir gerçek var; evren enerjiden ibaret. Bu kurala göre enerji her gidişatın yönünü belirleyen asal güç. Sayı sekansları ise enerji ile birlikte bu olguyla etkileşim halinde olan titreşimlerin de konuya dahil olmasıyla “normalize” edici yanı olduğu iddia edilen ve son yıllarda çok fazla merak edilen konulardan biri.

Sayıların şaşırtan gizemi! İşte tüm dileklerinizin kabul olması için gereken o şifalı sayılar - Sayfa 2

Köken itibariyle Latince ‘ruh’ anlamını taşıyıp ‘spiritüel’ olarak başlıklandırılan popüler konular gün geçtikçe artarken bu tür konularla ilgili soru işaretlerinin de sayısında yükselme görüyoruz. Ortaya çıkan soru işaretlerinden biri de sayı sekansları hakkındaki tartışmalar. Çünkü kimi kesimler bunun aldatıcı bir uygulamadan ibaret olduğunu öne sürerken konuyla ilgilenen ve sürece inandığını açıklayan diğer bir kesim ise insanlığın rakamlarla arasındaki binlerce yıllık ilişkiyi örnek vererek, yöntemin işe yaradığını iddia ediyor.

Sayıların şaşırtan gizemi! İşte tüm dileklerinizin kabul olması için gereken o şifalı sayılar - Sayfa 3

SAYI SEKANSLARI NEDİR?

Sayı sekansları tekrarla ortaya çıkartılmış bir sistemdir. Bu sisteme göre; her enerjiye karşılık gelen sayılar vardır. Sağlıklı kişilerin enerji dizilimleri normal seyrederken hasta kişilerin dizilimleri farklılık gösterir. Bu sayılar yardımıyla farklı olan bu senerji dizilimleri düzenlenebiliyor.

Sayıların şaşırtan gizemi! İşte tüm dileklerinizin kabul olması için gereken o şifalı sayılar - Sayfa 4

Peki bu sistem nası uygulanır?

Sayı frekanslarının işleyebilmesi için en önemli faktör inançtır. İnanmadan yapılan sistem çoğu zaman pek de sonuç vermemektedir. Belirli sayıları tekrarlayarak sayı sekanslarını oluşturmak mümkündür. Bu sekanslar sayesinde frekanslar harekete geçirilir ve dileklerin gerçekleşmesi mümkün olur. Bu sistemde önemli olan açık bir şekilde niyet etmek ve inanmak. Sayıları ise tek tek okumak bu sistemin en dikkat edilmesi gereken noktası. Örneğin; 520 sayısı acil para sayısıdır. Ve tek tek okunması önemlidir. 5-2-0 ( beş- iki-b sıfır) şeklinde okumak doğrudur.