Anasayfa /  Foto Galeri

Savcılığa şikayet edilmişti… Deniz Çakır sessizliğini bozdu!

'Masumiyet' dizisinde rol alan Deniz Çakır'ın sette kostüm asistanı Çağatay Görgen'e hakaret edip mobbing uyguladığı iddia edildi. Görgen, Deniz Çakır hakkında suç duyurusunda bulunurken ünlü oyuncu da sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Savcılığa şikayet edilmişti… Deniz Çakır sessizliğini bozdu! - Sayfa 1

‘Masumiyet' dizisinde kostüm asistanı olarak çalışan Çağatay Görgen, dizinin başrol oyuncularından Deniz Çakır'ın kendisine 6 Mart'ta sette hakaret ettiğini belirterek savcılığa şikayet etti.

Savcılığa şikayet edilmişti… Deniz Çakır sessizliğini bozdu! - Sayfa 2

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunulan dilekçede, bir oyuncunun kıyafetinde karışıklık yaşandığı ve Deniz Çakır'ın kostüm asistanı Çağatay Görgen'e bağırmaya başladığı ve “Ne biçim iş yapıyorsunuz. İlk defa mı çalışıyorsunuz?” gibi ifadeler kullandığı anlatıldı.

Savcılığa şikayet edilmişti… Deniz Çakır sessizliğini bozdu! - Sayfa 3

"SET ÇALIŞANLARININ İÇİNDE KÜFÜR ETTİ"
Dilekçede; şikayetçi Çağatay Görgen'in "Aranan kotu bulduk diğer asistan getiriyor, neden bağırıyorsunuz" demesi üzerine oyuncu Çakır’ın bağırarak seti terk ettiği belirtildi. Olaydan sonra Çakır ile Görgen’in asansörde karşılaştığı ve yanlarında reji asistanı varken Çakır’ın Görgen’e hakaret ettiği iddia edildi. Hakaret iddiasından sonra Çakır’ın 20 dakika boyunca setten ayrıldığı, geri dönüp makyaj kısmına geçtiği dilekçede kaydedilirken, Çakır’ın on kişiden fazla set çalışanının olduğu yerde kostüm asistanı Görgen hakkında küfür ettiği öne sürüldü.

Savcılığa şikayet edilmişti… Deniz Çakır sessizliğini bozdu! - Sayfa 4

Görgen’in, Çakır’a “Deniz Hanım olayın sizinle bir alakası yok. Bir karışıklık olmuştu çözdük, neden hakaret ediyorsunuz?” şeklinde soru sorması üzerine Deniz Çakır’ın, “Bunun burada ne işi var, alın şunu gözümün önünden. İşi bilmiyorsunuz, biz burada olduğu sürece ben sete çıkmam. Çıksın gitsin gözümün önünden” şeklinde ifadeler kullandığı belirtildi. Görgen’in de bunun üzerine seti terk ederek karavanda saatlerce ağladığı kaydedildi.