Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Savaşçı 85.Bölüm 2. Fragmanı İzle | Savaşçı 85.Bölüm İzle

Savaşçı 85.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Savaşçı 85.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Savaşçı dizisinin yeni bölümü 8 Aralık Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 06 Aralık 2019 02:34

Savaşçı 85.Bölüm 2. Fragmanı İzle | Savaşçı 85.Bölüm İzle

Başrollerinde Berk Oktay, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Savaşçı 85.Bölümde de nefes kesecek

SAŞAÇI YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Markus karşısına çıkan hiçbir fırsatı kaçırmıyor!

Markus’un elinden alınan Doğan birden fenalaşır ve kendinden geçer. Kılıç Timi Doğan’ı kaybetmekle karşı karşıya kalırken, Turan Timi ise Velid’in içinde olduğu aracın yolunu kesmiştir. Ancak gelişen beklenmedik olaylar Kopuz Albay ve Kutalmış Paşa dahil, herkesi şaşkına çevirir.

Bu arada karargaha, Türkiye’ye gelmek için yola çıkan Doğu Türkistan’lı bir grup soydaşımızdan, haber alınamadığı bilgisi gelir. Kutalmış Paşa, Turan Timi’ni kafileyi bulup, Türkiye’ye getirmesi için görevlendirirken, Çiğdem Teğmen de bu göreve talip olur. Fakat Turan Timi soydaşlarımıza ulaşmak için canını dişine takıp ilerlerken, Sara’nın uluslararası bağlatılarından elde ettiği önemli bir bilgi, olayların seyrini değiştirecek ve Turan Timi’ni ortadan kaldırmak isteyen Markus’un eline büyük bir koz geçmesini sağlayacaktır.

SAVAŞÇI SON BÖLÜM İZLE

 

Savaşçı 85.Bölüm Fragmanı İzle | Savaşçı 84.Bölüm İzle

Başrollerinde Berk Oktay, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Savaşçı 85.Bölümde de nefes kesecek

SAVAŞÇI YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Savaşçı’da Markus’un oyunu kafaları karıştırıyor!

Kopuz Albay Velid’den Markus’un Ankara’da olduğunu öğrenirken, Markus, Kutalmış Paşa’yı öldürmek için silahını doğrultmuştur. Ancak beklenmedik bir şekilde Doğan’ın yaptığı çılgın müdahale Kutalmış Paşa’yı ve Markus’u şaşkına çevirecek ve olayların seyrini başka bir boyuta getirecektir.

Diğer tarafta Kopuz Albay, beraberindeki Kılıç Timi ve Turan Timi’yle birlikte, ele geçirdikleri Velid’le karargaha dönerler. Ancak Doğan’la ilgili öğrendikleri gelişme, büyük şok etkisi yaratır. Kopuz Albay zaman kaybetmeden Doğan’ın kurtulması için bütün imkanları seferber ederken, Markus da Kopuz Albay ve Kutalmış Paşa’yı alt etmek için yeni hamlesini devreye sokacaktır.

SAVAŞÇI SON BÖLÜM İZLE

 

 

iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Yorumlar