Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Savaşçı 39.Bölüm 2. Fragmanı izle

Savaşçı 39.Bölüm 2. Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlandı. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Savaşçı dizisinin yeni bölümü 8 Nisan Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 07 Nisan 2018 01:04

Savaşçı 39.Bölüm 2. Fragmanı izle

Başrollerinde Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Murat Serezli gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Savaşçı bu hafta yayınlanacak mı? Her bölümü soluksuz izlenen diziyle ilgili fragman ve tüyoları sitemizde bulabilirsiniz. Savaşçı son fragmanıyayınlandı!

Yeni bölümü büyük bir merakla beklenen dizide neler yaşanacağını www.trhaberler dizi sayfasından öğrenebilirsiniz.



YENİ BÖLÜM ÖZETİ


Kılıç Timi ve Albay Kopuz için zor anlar! Selçuk’un canı pahasına Türk bayrağını tepeden indirmeyen Kılıç Timi, onun için son görevini yerine getirmiştir. Yüzbaşı Kağan, yaptığı planla Çeto ve Seyfi’ye cehennemi yaşatmak için harekete geçer. Ama bu arada Kılıç Timi’ne gelen haber tam bir sürpriz olacaktır.

Albay Kopuz ise ölümle yaşam arasında ince bir çizgidedir şimdi. Pia Kuzgun’un amacını anlamıştır ancak her şey için çok geçtir artık. Sevdiği adama ölümü getirmiştir.

Gelen istihbaratlar doğrultusunda, Kuzgun’un bir sonraki hamlesini tahmin eden Yüzbaşı Kağan hazırlığını yapar. Fakat büyük risk taşıyan bu operasyon için düğmeye basılırken, aynı anda karargahta gelişen beklenmedik durum, olayları daha da karmaşık hale getirecektir.





Yorumlar