Anasayfa /  Magazin

Şarkıcı Ziynet Sali hamile mi? Tatilde verdiği poz, o soruyu sordurdu

Yazın son günlerinde şarkıcı Ziynet Sali ve eşi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) 'nde denizin ve güneşin keyfini çıkardı. Sali o anlara dair fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımına, "Biz yaz bitti demeden yaz bitmez" notunu düşen Sali'nin o fotoğraflarında ise dikkat çeken bir ayrıntı vardı. MedyaTava, o ayrıntıyı fark etti. Sali'nin paylaştığı bir fotoğrafta elini karnına götürüp poz vermesi dikkatlerden kaçmadı. "Ziynet Sali hamile mi?" sorusunu akıllara geldi.

Abone ol
Abone ol 06 Ekim 2021 18:48

Yazın son günlerinin tadını çıkaran ünlü oyuncu Ziynet Sali de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeyi başardı.

"BİZ YAZ BİTTİ DEMEDEN YAZ BİTMEZ"

2019 yılında gitarist sevgilisi Erkan Erzurumlu ile dünyaevine giren ünlü şarkıcı Ziynet Sali, şu sıralar Girne'de tatil yapıyor. Sali, güneşin ve denizin keyfini çıkarmaya devam ediyor. Eşiyle birlikte objektif karşısına geçen 46 yaşındaki şarkıcı, deniz kenarında verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu. Sali, fotoğraflarının altına, "Biz yaz bitti demeden yaz bitmez" notunu düştü.

ZİYNET SALİ HAMİLE Mİ?

Ziynet Sali'nin o fotoğraflarında ise dikkat çeken bir ayrıntı vardı.

Sali'nin paylaştığı bir fotoğrafta elini karnına götürüp poz vermesi dikkatlerden kaçmadı. "Ziynet Sali hamile mi?" sorusunu akıllara geldi.

Hamile olan kadınlar genellikle fotoğraf çektiriken o anı ölümsüzleştirmek için Ziynet Sali'nin verdiği poza benzer fotoğraflar çektiriyor. 

Etiketler ziynet sali hamile yaz
Yorumlar