Anasayfa /  Foto Galeri

Şarjınızı yiyip bitiren uygulamalar! Bu uygulamalara dikkat edin...

Şarjınızı yiyip bitiren uygulamalar! Bu uygulamalara dikkat edin... - Sayfa 1

Şarjınızı yiyip bitiren uygulamalar! Bu uygulamalara dikkat edin...

Şarjınızı yiyip bitiren uygulamalar! Bu uygulamalara dikkat edin... - Sayfa 2

Android’de şarjınız çok mu çabuk tükeniyor? Sizler için derlediğimiz en çok şarj tüketen uygulamalar sayesinde, bu uygulamaları silerek şarjınızın süresini uzatabilirsiniz. İşte en çok şarj tüketen uygulamalar! Android platformunda güncellemeler ile her ne kadar şarj tüketimi iyileştirilse de, telefona yüklenen 3. parti uygulamalar maalesef ki şarjı tüketmeye devam ediyor. Bu noktada telefon üreticilerinin ve Google’ın yapacağı bir şey bulunmuyor. Tamamen uygulama geliştiricisi ile alakalı olan bu durumdan etkilenmemeniz için en çok şarj tüketen uygulamaları listeledik.

Şarjınızı yiyip bitiren uygulamalar! Bu uygulamalara dikkat edin... - Sayfa 3

Android’in uygulama mağazası Play Store’da yüzbinlerce uygulama bulunuyor. Her ne kadar bilindik geliştiricilerin uygulamalarına güven çok olsa da, bu uygulamalar şarj konusunda maalesef ki iyimser davranmıyor.

Şarjınızı yiyip bitiren uygulamalar! Bu uygulamalara dikkat edin... - Sayfa 4

Popüler olan Facebook, Twitter ve Snapchat gibi uygulamalar şarjınızın hemen bitmesine neden olabiliyor. En çok şarj tüketen uygulamalar listemiz sayesinde bu uygulamaları silerek, şarj sürenizi uzatabilirsiniz. İşte şarjınızı yiyip bitiren uygulamalar...