Anasayfa /  Güncel

'Sarallar' operasyonunda flaş gelişme! Ünlü isimler emniyete çağırıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından örgüt faaliyetlerinin deşifre edilmesi için Sarallar olarak bilinen suç örgütüne dev operasyon yapmıştı. Operasyonda 137 kişi hakkında yakalama kararı çıkartılmıştı. Operasyon kapsamında aralarında iş insanı Erdal Acar’ında bulunduğu 117 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan suç örgütü üyelerinin ifadeleri devam ediyor. Organize polisleri çete üyelerinin telefon trafiklerini de mercek altına aldı.

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 05 Temmuz 2022 12:28

İncelenen görüşmelerde bir çok iş insanı sanatçının olduğu tespit edildi. Suç örgütü üyeleri ünlü kişilerin isimlerini kullanarak tehdit ettikleri ve korku saldıkları belirlerdi.

Tv100'den Levent Albayrak'ın haberine göre; Yapılan incelemelerde sanatçı Aylin Coşkun, oyuncu Erkan Petekkaya, eski futbolcu ve spor yorumcusu Sinan Engin ve oyuncu Necati Şaşmaz bu kapsamda emniyet müdürlüğüne çağırıldı.

Ünlü isimlere herhangi bir tehdit alıp almadıkları, kendilerini arayarak para yada mülk istenip istenmediğini sordu.

İfade veren ünlü isimler ise konuşmalardan bilgilerinin olmadıkları, ismi geçen şahısları tanımadıkları ve herhangi bir tehdit almadıklarını belirterek şikayetçi olmadı.

Gözaltına bulunan 117 kişinin ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye gönderilmesi bekleniyor.

Yorumlar