Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Saraçhane CANLI YAYIN! Ekrem İmamoğlu'nun konuşması canlı yayın izle!

Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davanın duruşması bugün yapılıyor. Ekrem İmamoğlu yaşanan gelişme sonrası Saraçhane'ye çağrı yaptı. İşte, Saraçhane canlı yayın izle! Ekrem İmamoğlu konuşması canlı yayın izle! Saraçhane meydanı canlı yayın izle!

Abone ol
Abone ol 14 Aralık 2022 18:30

Saraçhane canlı yayın! Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davanın duruşması bugün yapılıyor. Ekrem İmamoğlu yaşanan gelişme sonrası Saraçhane'ye çağrı yaptı. İşte, Saraçhane canlı yayın izle! Ekrem İmamoğlu konuşması canlı yayın izle! Saraçhane meydanı canlı yayın izle linki haberimizde...

SARAÇHANE CANLI YAYIN
Saraçhane meydanı canlı yayın ile izlemek için haberimizin detaylarında yer alan Saraçhane meydanı canlı izle bağlantısına tıklayabilirsiniz.

Saraçhane canlı yayın için SARAÇHANE MEYDANI CANLI İZLE 'ye tıklayınız.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davanın duruşmasına saat 16.00'ya kadar ara verildi. Yaşanan gelişme sonrası sosyal medya hesabından çağrı yapan İmamoğlu, "16 milyon İstanbullunun evi Saraçhane'dir. İstanbul ve Türkiye, iradesine daha önce nasıl sahip çıktıysa bugün de çıkacaktır. Karar ne olursa olsun, kâh sevincimizi kâh irademizi göstermek adına herkesi saat 16.00'da Saraçhane'ye davet ediyorum" dedi.

Saraçhane CANLI YAYIN! Ekrem İmamoğlu konuşması canlı yayın izle! Saraçhane meydanı canlı yayın izle!

Mahkemeden çıkacak karar öncesi Ekrem İmamoğlu, İstanbulluları Saraçhane'deki İBB binası önünde toplanmaya çağırdı. İmamoğlu, "16 milyon İstanbullunun evi Saraçhane'dir. İstanbul ve Türkiye, iradesine daha önce nasıl sahip çıktıysa bugün de çıkacaktır. Karar ne olursa olsun, kâh sevincimizi kâh irademizi göstermek adına herkesi saat 16.00'da Saraçhane'ye davet ediyorum." dedi. İmamoğlu'nun çağrısının ardından çok sayıda kişi İBB binasının önüne akın etti.

Yorumlar