Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Saplantılı sevgili kabusu! Ayrılığı hazmedemeyen eski sevgili kendini kesti

İstanbul'da üniversite öğrencisi olan Elvan Koç (21) uyuşturucu bağımlısı olduğunu öğrendiği sevgilisi A.E.'den ayrılma kararı alınca hayatı kâbusa döndü.

Abone ol
Abone ol 25 Şubat 2021 08:25

İstanbul'da üniversite öğrencisi olan Elvan Koç (21) uyuşturucu bağımlısı olduğunu öğrendiği sevgilisi A.E.'den ayrılma kararı alınca hayatı kâbusa döndü.

Elvan Koç, A.E.'nin kendisini ölümle tehdit ettiğini belirterek, "İki yıl ilişkimiz oldu. Bana gerçek yüzünü göstermedi, uyuşturucu bağımlısıymış. Öğrenince ayrılmak istedim. Evime gelip beni darp etmeye kalktı. Gözlerimin önünde kendini kesti" dedi.

Sabah gazetesinden Yunus Emre Kavak'ın haberine göre, Elvan Koç olayı, "Ya katilin olacağım ya benim olacaksın. Barıştım demezsen kesmeye devam ederim, seni de keserim' dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum, ölmek istemiyorum" sözleriyle anlattı.

UYUŞTURUCU BAĞIMLISI ÇIKTI!

Elvan Koç: "Onunla 2 yıl ilişkimiz oldu. Bana asıl yüzünü göstermemiş. Meğer uyuşturucu bağımlısıymış. Öğrenince ayrılmak istedim.

EVE GELDİ KENDİNİ KESTİ!

Evime gelip beni darbetmeye kalktı. Gözerimin önünde kendini kesti, ya katilin olacağım ya benim olacaksın dedi. Barıştım demezsen kesmeye devam ederim, sonra da seni keserim dedi. Ben ölmek istemiyorum, bu artık sevgiden aşktan öte takıntı haline getirdi " ifadelerini kullandı. Koç'un yakın arkadaşı olan ve güzellik uzmanı Ela Çekiç'i de sosyal medya üzerinden tehdit etti.

YA KATİLİN OLACAĞIM YA DA...

Gözlerimin önünde kendini kesti eğer barıştım kelimesini duymazsa devam edeceğini kendisini kestikten sonra beni bıçaklayacağını söyledi. Ya katilin olacağım ya da benim olacaksın gibi deli saçması tehditler etti. En son şehir değiştirdim ve orda ayrıldığımı söyledim. Pusuda yattığını evime gelir gelmez öldüreceğini söyledi. Avukatım şikayette bulundu" ifadelerini kullandı.

 

Etiketler kadına şiddet
Yorumlar