Anasayfa /  Dünya

Sapık çiftin yaptıkları kan dondurdu! Eşi izlerken küçük çocuğa tecavüz etti!

Sapık çiftin yaptıkları kan dondurdu... Küçük yaştaki kız çocuğuna bayılana kadar tecavüz eden adamı bu sırada eşi izliyordu. Küçük kız bayılınca durdu ve o sözleri söyledi...

Abone ol
Abone ol 24 Kasım 2020 16:56

Sapık çiftin yaptıkları kan dondurdu... Küçük yaştaki kız çocuğuna bayılana kadar tecavüz eden adamı bu sırada eşi izliyordu. Küçük kız bayılınca durdu ve o sözleri söyledi...

İngiltere Grimsby'de kan donduran bir olay yaşandı. 44 yaşındaki Mark Aspin ve 46 yaşındaki Debbie Pickersgill çiftinin küçük çocuklara yaptıkları dehşete düşürdü. İddialar arasında tecavüz, uygunsuz görüntüleri kaydetmek ve işkence var.

Tuzağa düşürdükleri küçük yaştaki kızlara işkence eden sapık çiftin yargılandığı davada herkesi dehşete düşüren ifadeler kullanıldı. İddiaya göre Mark Aspin küçük çocuğa tecavüz etmeden önce dövdü, ardından da iğrenç eylemini gerçekleştirirken eşine izletti.

Debbi Pickersgill ise partnerinin kendisine de saldırmasından korktuğunu ifade ederek sessiz kaldığını itiraf etti. Hull Daily Mail'in haberine göre Pickersgill, "Kız bayıldığı zaman durdu. Uyandığında ise 'oh o iyi' diyerek devam etti" dedi.

Aspin ve Pickersgill olay ortaya çıktığında çok garip bir şey yaşandı. Pickersgill önce mağdur olarak ele alındı ancak korkunç gerçek daha sonra ortaya çıktı. Pickersgill şu anda suç ortağı olarak yargılanıyor.

Kadının sözleri dehşete düşürdü

Pickersgill, "Bazen onu dövdüğünü ve onunla seks yaptığını duyabiliyordum. Bir şey yapmaktan çok korkuyordum. Ona vurduğunu ve çığlık attığını duyabiliyordum. Bizi üçlü olmaya zorlardı. Kurbanlar beni öpüp dokunurdu. O kız korkudan ne denirse yaptı. Bazen yapıp yapmadığımı kontrol etmek için sorardı. Yapıyorum derdim ama yapmazdım. Bir fincan çayı yanlış yaptığımda bile beni döverdi. Hiçbir şeyi doğru yapamazdım. Bana yaptığı şeyden dolayı ondan nefret ettim ve kaçmak istedim. Öldürülmekten korkuyordum" diye konuştu.

Mahkeme devam ediyor...

 

 

Yorumlar