Anasayfa /  Foto Galeri

Sapık adama evlerine güvenlik kamerası taktığı kadınların cinsel ilişki görüntülerini izledi!

Böyle sapkınlık görülmedi! Sapık adama evlerine güvenlik kamerası taktığı kadınların cinsel ilişki görüntülerini izledi! ABD'nin Dallas kentinde bir güvenlik şirketinin eski çalışanı, 4 yıllık çalıştığı dönemde 9 bin 600'den fazla müşterisinin e-posta hesabına eriştiğini, 200 müşterinin de yatak odasını kameralardan gizlice izlediğini itiraf etti.

Sapık adama evlerine güvenlik kamerası taktığı kadınların cinsel ilişki görüntülerini izledi! - Sayfa 1

Böyle sapkınlık görülmedi! Sapık adama evlerine güvenlik kamerası taktığı kadınların cinsel ilişki görüntülerini izledi!

ABD'nin Dallas kentinde bir güvenlik şirketinin eski çalışanı, 4 yıllık çalıştığı dönemde 9 bin 600'den fazla müşterisinin e-posta hesabına eriştiğini, 200 müşterinin de yatak odasını kameralardan gizlice izlediğini itiraf etti.

Sapık adama evlerine güvenlik kamerası taktığı kadınların cinsel ilişki görüntülerini izledi! - Sayfa 2

Amerika Dallas'ta ev ve işyerlerine güvenlik kamerası yerleştiren Telesforo Aviles, evlerine güvenlik kamerası taktığı kadınlardan çekici bulduklarının görüntülerini bilgisayarına yönlendirdi.

Sapık adama evlerine güvenlik kamerası taktığı kadınların cinsel ilişki görüntülerini izledi! - Sayfa 3

Sapık adam, kadınları çıplak bir şekilde ve cinsel ilişkiye girdikleri sırada canlı olarak izledi. Aviles'in dört buçuk yıl içinde 200 kadını 9.600 kez izlediği belirtildi.

Sapık adama evlerine güvenlik kamerası taktığı kadınların cinsel ilişki görüntülerini izledi! - Sayfa 4

KADIN MÜŞTERİLERİ TEK TEK TESPİT ETTİ

Yetkililer, Aviles'in, kişisel e-posta adresini müşterilerin hesaplarına rutin olarak ekleyerek, evlerdeki video yayınlarına gerçek zamanlı erişebildiğini ifade etti.