Anasayfa /  Milli piyango

Şans Topu çekiliş sonucu (Şans Topu 21Kasım)

Piyango İdaresi (MPİ) tarafından gerçekleştirilen Şans Topu 21 Kasım Şans Topu çekilişi yapıldı. İşte Şans Topu 21 Kasım sonuçları ve Şans Topu tahmin için en çok çıkan sayılar ve en az çıkan sayılar...

Abone ol
Abone ol 29 Kasım 2018 14:46

Her Çarşamba günü çekilen Şans Topu 21 Kasım sonuçları açıklandı. Şans Topu kazanan numaralar neler?

İşte Şans Topu'nda bu hafta kazanan numaralar... Şans Topu oyununda bu akşam 910. hafta çekilişi düzenlendi. Her hafta olduğu gibi milyonlarca vatandaşımızın şansını denediği Şans Topu çekilişi 21:15'te gerçekleştirildi. Sonuçları ve Milli Piyango İdaresi Şans Topu ile ilgili tüm son dakika gelişmelerini trhaberler.com'dan takip edebilirsiniz. Şans Topu tahmin için en çok çıkan sayılar ve en az çıkan sayılar neler?

Şans Topu sonuçları

İşte, Şans Topu sonuçları 21 Kasım: 13 - 3 - 12 - 5 - 22 + 3

ŞANS TOPU TAHMİN (En çok çıkan sayılar ve en az çıkan sayılar)

Şans Topu tamamen bir şans oyunudur.

Bu oyunda kazanmak istiyorsanız şimdiye kadar çekilişlerde en fazla çıkan toplara oynamanızda ve en az çıkan toplardan uzak durmanızda fayda vardır.

Veya en çok çıkan sayıların yanına en az çıkan sayılardan da ekleyebilirsiniz.

Çünkü bazı çekilişlerde en çok çıkan sayıların yanında en az çıkan sayılarda bulunuyor.

Bir diğer yöntemde kuponu makinaya hazırlatmaktır. Bu yöntemde uzun zamandır takıntılı olduğunuz sayıların haricinde farklı bir seçenek de deneyebilirsiniz.

Şans Topunda en fazla çıkan ilk grup topları : 15 – 23 – 29 – 9 – 22 - 4

Şans Topunda en fazla çıkan ikinci grup topları : 10 – 6 – 12 – 5 – 2 - 14

ŞANS TOPU OYUNU ÖZELLİKLERİ

Şans Topu (5+1) oyunu, iki farklı sayı kümesi içerisinden, belirlenen sayıda numara seçilmesi esasına dayanan bir sayısal oyundur. İlk sayı kümesi 1-34 numaradan, ikinci sayı kümesi ise 1-14 numaradan oluşmaktadır. İştirakçiler, ilk sayı kümesinden 5 (beş) adet, ikinci sayı kümesinden 1 (bir) adet numarayı seçerek oyuna katılabileceklerdir.

Şans Topu (5+1) oyunu, yaygın ikramiye verilmesine uygun bir oyundur. Bu nedenle ikramiye grupları fazladır. (5+1)'in bilinme olasılığı diğer oyunlara kıyasla daha yüksektir (1/3.895.584). Şans Topu (5+1) oyununda ikramiye grupları, (5+1), (5), (4+1), (4), (3+1), (3), (2+1) ve (1+1) olmak üzere 8 adettir.

Şans Topu (5+1) oyunu, her Perşembe günü sabahından, Çarşamba günü 21:00'e kadar Sayısal Oyun bayilerinde bulunan oyun terminallerinden oynanabilir.




Yorumlar