Anasayfa /  Milli piyango

Şans Topu 5 Aralık çekilişi sonucu (Şans Topu sonuçları canlı)

5 Aralık Şans Topu çekilişi yapıldı. Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından gerçekleştirilen Şans Topu çekilişi birçok kişi tarafından sorgulatılıyor. Milli Piyango sayfasının açılmaması sebebiyle bir çok kişi kazanan numaraları merak ediyor. İşte Şans Topu 5 Aralık çekilişi sonucu

Abone ol
Abone ol 05 Aralık 2018 22:05

Milli Piyango sayfasının açılmaması sebebiyle bir çok kişi Şans Topu 5 Aralık kazanan numaraları merak ediyor. İşte Şans Topu 5 Aralık çekilişi sonucu ve Şans Topu ile ilgili bilgiler.

Şans oyunları oynayan yüz binlerce vatandaş için şans oyunları sonuçları heyecan kaynağı olmaya devam ediyor. Şans Topu çekiliş sonuçları şans oyunu takipçileri için merak konusu oldu. Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından gerçekleştirilen 5 Aralık Şans Topu çekiliş sonuçları belli oldu. Bilet sorgulama işlemini yapmak isteyen vatandaşlar, haberimizden sorgulama yapabilirler.

Kazandıran numaralar 2, 7, 13, 19, 29 + 9

Şans Topu çekilişi her zaman olduğu gibi bu hafta da 5 Aralık 2018 tarihinde Ankara'da Milli Piyango İdaresi tarafından saat 21.15'te gerçekleştirildi.

ŞANS TOPU NEDİR?

Şans Topu (5+1) oyunu, iki farklı sayı kümesi içerisinden, belirlenen sayıda numara seçilmesi esasına dayanan bir sayısal oyundur. İlk sayı kümesi 1-34 numaradan, ikinci sayı kümesi ise 1-14 numaradan oluşmaktadır.

Şans Topu (5+1) oyunu, yaygın ikramiye verilmesine uygun bir oyundur. Bu nedenle ikramiye grupları fazladır. (5+1)'in bilinme olasılığı diğer oyunlara kıyasla daha yüksektir. Bu oran 1/3.895.584'dür. Şans Topu (5+1) oyununda ikramiye grupları; (5+1), (5), (4+1), (4), (3+1), (3), (2+1) ve (1+1) olmak üzere 8 adettir.

Şans Topu (5+1) oyunu, Milli Piyango İdaresi tarafından Çarşamba günleri çekilişi yapılmaktadır. Şans Topu oyunu 20 Haziran 2001 tarihinden itibaren devam etmektedir. 

ŞANS TOPU TAHMİN (En çok çıkan sayılar ve en az çıkan sayılar)

Şans Topu tamamen bir şans oyunudur.

Bu oyunda kazanmak istiyorsanız şimdiye kadar çekilişlerde en fazla çıkan toplara oynamanızda ve en az çıkan toplardan uzak durmanızda fayda vardır.

Veya en çok çıkan sayıların yanına en az çıkan sayılardan da ekleyebilirsiniz.

Çünkü bazı çekilişlerde en çok çıkan sayıların yanında en az çıkan sayılarda bulunuyor.

Bir diğer yöntemde kuponu makinaya hazırlatmaktır. Bu yöntemde uzun zamandır takıntılı olduğunuz sayıların haricinde farklı bir seçenek de deneyebilirsiniz.

Şans Topunda en fazla çıkan ilk grup topları : 15 – 23 – 29 – 9 – 22 - 4

Şans Topunda en fazla çıkan ikinci grup topları : 10 – 6 – 12 – 5 – 2 - 14


Yorumlar