Anasayfa /  Foto Galeri

Sandık görevlisi ücreti yattı mı, ne zaman yatacak?

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri dolasıyla sandık görevli ücreti merak ediliyor. Oy verme işlemi sürecinde yardımcı olacak vatandaşlar YSK ataması ve gönüllülük esaslı gerçekleşiyor. Sandık başkanı, siyasi parti temsilcileri ve üyeler ayrı ayrı ödeme alıyor. Ödeme tarihleri 14 Mayıs ve 28 Mayıs için ayrı ayrı değerlendiriliyor.Peki YSK Sandık görevlisi ücreti ne kadar, kaç TL, ne zaman ödenecek?

Sandık görevlisi ücreti yattı mı, ne zaman yatacak? - Sayfa 1

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri dolasıyla sandık görevli ücreti merak ediliyor. Oy verme işlemi sürecinde yardımcı olacak vatandaşlar YSK ataması ve gönüllülük esaslı gerçekleşiyor. Sandık başkanı, siyasi parti temsilcileri ve üyeler ayrı ayrı ödeme alıyor. Ödeme tarihleri 14 Mayıs ve 28 Mayıs için ayrı ayrı değerlendiriliyor.Peki YSK Sandık görevlisi ücreti ne kadar, kaç TL, ne zaman ödenecek? İşte 2023 Sandık görevlisi ücreti..

Sandık görevlisi ücreti yattı mı, ne zaman yatacak? - Sayfa 2

YSK SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETİ NE ZAMAN YATACAK?

Sandık görevlisi ücretlerinin ne zaman yatacağına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Sandık görevlisi ücretleri ödeme tarihleri ile ilgili açıklama geldiğinde haberimizde yer alacaktır.

Sandık görevlisi ücreti yattı mı, ne zaman yatacak? - Sayfa 3

2023 SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ NE KADAR, KAÇ TL?

14 Mayıs Pazar günü yapılan Türkiye Genel Seçimleri'nde görev alan sandık görevlilerine ödenecek ücretler henüz belli olmadı. Bu noktada ise gözler geçtiğimiz seçim dönemlerine çevrildi.

2019 yılında yerel yönetimlerin belirlendiği seçimde sandık görevlisi olarak görev yapan başkan ve üyelere 261 TL, siyasi parti temsilcilerine ise 130 TL ödeme yapıldı.

Sandık görevlisi ücreti yattı mı, ne zaman yatacak? - Sayfa 4

Henüz 2023 sandık kurulu üyeleri ve sandık başkanı ücretleri açıklanmadı. Ancak genel hesaplama yönteminin 2000 x memur maaş katsayısı olması dolayısıyla 0,433684 x 2000 = 867 TL civarında belirlenmesi bekleniyor.

2023 Sandık görevlisi ücretleri ile ilgili açıklama geldiğinde haberimizde yer verilecektir.