Anasayfa /  Foto Galeri

Sanatçı Ebru Gündeş'in 75 bin TL parası havaya gitti!

Sanatçı Ebru Gündeş'in 75 bin TL parası havaya gitti! 13 milyon TL'ye ormanın içinde bir villa satın alan şarkıcı Ebru Gündeş burada da rahat edemeyince tedbil-i mekanda ferahlık vardır deyip yeni bir ev arayışına girdi.

Sanatçı Ebru Gündeş'in 75 bin TL parası havaya gitti! - Sayfa 1

Sanatçı Ebru Gündeş'in 75 bin TL parası havaya gitti!

13 milyon TL'ye ormanın içinde bir villa satın alan şarkıcı Ebru Gündeş burada da rahat edemeyince tedbil-i mekanda ferahlık vardır deyip yeni bir ev arayışına girdi.

Sanatçı Ebru Gündeş'in 75 bin TL parası havaya gitti! - Sayfa 2

Ebru Gündeş, bir yıl önce 9 yaşındaki kızı Alara ile oturduğu Kanlıca'daki ikiz yalısından taşınmıştı. Rotasını Kemerburgaz'a çevirmiş ve 13 milyon TL'ye ormanın içinde bir villa satın almıştı. Şarkıcı, burada da rahat edemeyince tedbil-i mekanda ferahlık vardır deyip yeni bir ev arayışına girdi.

Sanatçı Ebru Gündeş'in 75 bin TL parası havaya gitti! - Sayfa 3

Ebru Gündeş, bir yıl önce 9 yaşındaki kızı Alara ile oturduğu Kanlıca'daki ikiz yalısından taşınmıştı. Rotasını Kemerburgaz'a çevirmiş ve 13 milyon TL'ye ormanın içinde bir villa satın almıştı.

Sanatçı Ebru Gündeş'in 75 bin TL parası havaya gitti! - Sayfa 4

HAVAYA GİTTİ

Posta'nın haberine göre; bu kez satın almak yerine kiralamayı tercih etti. Geçen hafta Beykoz Konakları'nda kendisine uygun bir ev buldu.