Anasayfa /  Spor

Şampiyonlar Ligi maçlarına virüs etkisi ! O maçlar seyircisiz...

Koronavirüs nedeniyle seyircisiz oynanmasına karar verilen maçlar arasına Barcelona - Napoli ve Bayern Münih - Chelsea maçı da eklendi.

Abone ol
Abone ol 10 Mart 2020 15:53

Barcelona ile Napoli arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçının seyircisiz oynanmasına karar verildi.

Çin'de başlayıp tüm dünyaya yayılan ve başta İtalya olmak üzere Avrupa ülkelerinde de etkisini hissettiren koronavirüs nedeniyle birçok spor organizasyonu erteleniyor ya da kapılarını seyircilere kapatıyor.

UEFA, yerel yetkililerle temaslarının ardından, 18 Mart Çarşamba günü TSİ 23:00'te başlayacak. Barcelona - Napoli maçında Camp Nou'ya seyirci alınmamasına karar verdi. 

Bayern Münih - Chelsea maçı da seyircisiz

Koronavirüs salgını futbolu vurmaya devam ediyor. 

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda seyircisiz oynanmasına karar verilen maçlar arasına Bayern Münih - Chelsea maçı da eklendi.

Alman ekibi, 3-0 kazandığı ilk maçın Allianz Arena'daki rövanşına seyircisinden yoksun çıkacak. Eğer Bayern Münih turnuvada çeyrek finale yükselirse, nisan ayında Münih'teki maçın yine seyircisiz oynatılması planlanıyor.

Alman hükümeti diğer Avrupa ülkelerindeki önlemleri örnek alarak ülke çapında bin kişiden fazla katılımlı etkinlikleri yasaklamayı planlıyor fakat şu an için futbol maçlarının iptali gündemde değil. Bir değişiklik yaşanmadıkça genel eğilim müsabakaların seyircisiz oynatılmasından yana.

Devler Ligi'ndeki Valencia - Atalanta, PSG - Dortmund, Barcelona - Napoli maçları da seyircisiz oynanacak.

Bayern Münih - Chelsea maçı 18 Mart Çarşamba günü TSİ 23:00'te başlayacak.


Kaynak: MACKOLIK

Yorumlar