Anasayfa /  Spor

Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasının kuraları bu akşam çekilecek. Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan tek takım olan Başakşehir kura çekilişine 4. torbadan katılım sağlayacak. Peki Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman saat kaçta?

Abone ol
Abone ol 01 Ekim 2020 15:20

Şampiyonlar Ligi kura çekilişi için geri sayım sürüyor. Beşiiktaş'ın ön eleme turunda PAOK'a karşı kaybetmesinin ardından ülkemizi temsil edecek olan tek takım olan Başakşehir'in muhtemel rakipleri belli oldu. Şampiyonlar Ligi'nde gerçekleştirilen ön eleme maçlarının ardından grup aşamasında mücadele edecek olan 32 takım belirlendi.

Temsilcimiz Başakşehir'in 4. torbadan katılacağı kura çekilişinde 1. torbada Avrupa'nın devleri yer alıyor. 2. torbada da oldukçua güçlü takımların yer aldığı Şampiyonlar Ligi torbalarında Başakşehir, Lokomotiv Moskova, Marsilya, Club Brugge, Midtjyyland, Mönchengladbach, Rennes, Ferencvaros ile aynı torbada yer alıyor. 

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Şampiyonlar Ligi kura çekimi bu akşam saat 18:00'de İsviçre'nin Cenevre kentinde gerçekleştirilecek. Şampiyonlar Ligi kura çekimi beIN SPORTS 1 HD ekranından naklen yayınlanacak

1. TORBA: Bayern Münih, Sevilla, Real Madrid, Liverpool, Juventus, PSG, Zenit, Porto

2. TORBA: Barcelona, Atletico Madrid, Manchester City, Manchester United, Shakhtar, Dortmund, Chelsea, Ajax

3. TORBA: Dinamo Kiev, Salzburg, Leipzig, Inter, Olympiakos, Lazio, Krasnodar, Atalanta

4. TORBA: Lokomotiv Moskova, Marsilya, Club Brugge, Midtjyyland, Mönchengladbach, BAŞAKŞEHİR, Rennes, Ferencvaros

Yorumlar