Anasayfa /  Foto Galeri

Sakarya’da sağlık çalışanına tekme, tokat ve makaslı saldırı

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde pansuman yaptığı esnada sedyenin yanlış tarafına yattığı için uyardığı kişi ve yakınlarının tekme, tokat ve makaslı saldırısına uğrayan sağlık çalışanı korku dolu saldırı anlarını anlattı. Darp edilen sağlık çalışanı Celalettin Karabıyık, “Sedyenin yanlış tarafına yattığı için uyardığım esnada, ayağa kalkıp saldırmaya başladı ve o esnada yakınları da içeriye girerek yumruk ve tekme atmaya başladı” dedi.

Sakarya’da sağlık çalışanına tekme, tokat ve makaslı saldırı - Sayfa 1

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde pansuman yaptığı esnada sedyenin yanlış tarafına yattığı için uyardığı kişi ve yakınlarının tekme, tokat ve makaslı saldırısına uğrayan sağlık çalışanı korku dolu saldırı anlarını anlattı. 

Sakarya’da sağlık çalışanına tekme, tokat ve makaslı saldırı - Sayfa 2

Darp edilen sağlık çalışanı Celalettin Karabıyık, “Sedyenin yanlış tarafına yattığı için uyardığım esnada, ayağa kalkıp saldırmaya başladı ve o esnada yakınları da içeriye girerek yumruk ve tekme atmaya başladı” dedi. 

Sakarya’da sağlık çalışanına tekme, tokat ve makaslı saldırı - Sayfa 3

Olay, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis bölümünde meydana geldi. 

Sakarya’da sağlık çalışanına tekme, tokat ve makaslı saldırı - Sayfa 4

Kolunda kesi şikayetiyle hastaneye gelen bir kişi pansuman yaptırmak istedi. İddiaya göre, hastanenin gerekli prosedürüne uymayarak ilk olarak travma odasına girmesi gereken şahıs, beklemeden cerrahi müdahale odasına girdi.