Anasayfa /  Yerel

SASKİ’nin ‘ilk’leri örnek alınıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından devreye alınan ‘Yeni Nesil Abone Sistemi’ Türkiye’deki diğer yerel yönetimler tarafından ilgi görmeye devam ediyor.Sakaryalılar altyapı konusunda işlemlerini...

Abone ol
Abone ol 21 Eylül 2017 16:01

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından devreye alınan ‘Yeni Nesil Abone Sistemi’ Türkiye’deki diğer yerel yönetimler tarafından ilgi görmeye devam ediyor.

Sakaryalılar altyapı konusunda işlemlerini ‘Yeni Nesil Abone Sistemi’ ile daha kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirirken Türkiye’deki diğer su ve kanalizasyon idareleri de benzer sistemleri kendi şehirlerinde kurmak amacıyla SASKİ’ye ziyaretler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi (TESKİ) yetkilileri, sistemi yakından görmek ve ayrıntılı bilgi almak amacıyla SASKİ’yi ziyaret etti. SASKİ Bilgi İşlem Daire Başkanı Mücahit Yıldız, ‘Yeni Nesil Abone Sistemi’ne dair ayrıntılı bilgiler verirken, TESKİ’li yetkililer SASKİ’nin hayata geçirdiği sistemin bir benzerini kendi kurumlarında uygulamak istediklerini belirtti.

Kurum tarafından devreye alınan ‘Yeni Nesil Abone Sistemi’nin diğer idareler tarafından da örnek alındığını belirten SASKİ Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Mücahit Yıldız, “Sakarya’mız için gerçekleştirdiğimiz önemli projelerle vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmet kalitesini her geçen gün daha da yukarılara taşıyoruz. Şehrimiz için ilkleri, örnek projeleri hayata geçiriyoruz. Bu anlamda devreye aldığımız ‘Yeni Nesil Abone Sistemi’de vatandaşlarımızın altyapıya dair tüm işlemlerini hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde yapabilmesine imkan tanırken, birçok ilki de içerisinde barındırıyor. Vatandaşlarımız birçok işlemini online ve mobil taban yeni sistem ile kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Bu sistemi kendi idarelerinde uygulamak isteyen birçok kurumda SASKİ’ye ziyaretlerde bulunuyor. Bugün de TESKİ’yi kurumumuzda ağırladık. Sistemi ve işleyişi hakkında bir dizi görüşme gerçekleştirdik. Bilgi alış verişinde bulunduk. Bilgi ve tecrübelerimizi, şehrimiz için hayata geçirdiğimiz yenilikleri diğer yerel yönetimlerle de paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.


Yorumlar