Anasayfa /  Dünya

Sahte otopark görevlisi 20 yıl boyunca ziyaretçileri dolandırdı

20 yıl boyunca önünde durduğu hayvanat bahçesine gelen ziyaretçileri dolandıran sahte otopark görevlisi, kazandığı servet ile yurt dışına kaçtı. İşte inanılmaz dolandırıcılık...

Abone ol
Abone ol 02 Şubat 2021 17:34

İngiltere'nin Bristol kentinde bulunan Bristol Hayvanat Bahçesi'nin önünde 20 yıl boyunca bir otopark görevlisi durdu. Gelen ziyaretçiler görevlinin otopark çalışanı olduğunu, hayvanat bahçesi ise belediye çalışanı olduğunu düşündü.

Ancak gerçek yıllar sonra gelen bir şikayetle ortaya çıktı. Adam aslında ne hayvanat bahçesinde ne de belediye de çalışmıyordu. Her gün aynı saatte kıyafetleriyle geliyor, otopark tabelasını koyuyor ve insanlardan ücret alıyordu.

Yıllarca devam eden bu işin ardından bir ziyaretçi otopark görevlisini şikayet etmek istedi. Bunun için önce hayvanat bahçesinin yönetimine gitti ancak kendileriyle çalışmadığını öğrendi. Görevlilerin yönlendirmesinin ardından belediyeye gitti. Ancak belediyede de çalışmıyordu.

Adamın bu yolla bir servet elde ettiği belirtilirken, hayvanat bahçesine gelenlerden saatlik 3 sterlin aldığı, geçmişte daha ucuz olan ücrete zaman zaman zam yaptığı ortaya çıktı.Şimdi İngiliz medyası ve polis gizemli otopark görevlisini arıyor. Ancak adamın, yurt dışına kaçtığı yönünde bilgi var.

Yorumlar