Anasayfa /  Foto Galeri

Sahte doktor yüzüne çimento enjekte etti!

Sahte doktor yüzüne çimento enjekte etti! - Sayfa 1

Yaptığı yasadışı ameliyatlarla ün kazanan sahte doktor Oneal Ron'un son kurbanı trans birey Rajee Narinesingh olmuş, Rajee'nin yüzüne çimento, lastik dolgu macunu, Japon yapıştırıcısı ve mineral yağı gibi maddeler enjekte edilmişti. Yüzündeki maddeler yüzünden tanınmaz hale gelen Rajee'ye yumuşatma enjeksiyonları ve lazer tedavisi uygulanarak daha normal bir görüntüye sahip olması sağlandı. Rajee'nin ilk görüntüleri sosyal medyada hala konuşulmaya devam ediyor. ABD'nin New York eyaletinde yaşayan Rajee Narinesingh estetik operasyonlar yüzünden korkunç bir hale geldi. Estetik faciası sonra pişman olan Rajee Narinesingh, yüzünü toparlamaya çalışıyor.

Sahte doktor yüzüne çimento enjekte etti! - Sayfa 2

Estetik operasyonlara parası yetmediği için çözümü ucuz estetiklerde arayan Rajee, yanaklarına, çenesine ve dudaklarına çimento bazlı maddeler enjekte ettirdi. Ve tüm bu operasyonlara sadece 100 dolar ödedi.

Sahte doktor yüzüne çimento enjekte etti! - Sayfa 3

Hayatını değiştiren bu enjeksiyonlardan sonra Rajee'nin yüzü kaya kadar sert olmuştu ve doktora göstermeye bile utanıyordu.

Sahte doktor yüzüne çimento enjekte etti! - Sayfa 4

Sahte doktor Oneal Ron'un yaptığı operasyonlar yüzünden tanınmaz hale gelen Rajee'ye Plastik Cerrah Dr. John Martin yardım eli uzattı.