Anasayfa /  Magazin

Sagopa Kajmer ve Kolera neden boşandı?

Şarkıcı Sagopa Kajmer (Yunus Özyavuz) ve Kolera (Esen Güzel) 20 yıllık birlikteliklerini sonlandırdı.

Abone ol
Abone ol 21 Kasım 2017 09:56

Sagopa Kajmer, Instagram hesabından 20 yıldır birlikte olduğu eşi Kolera (Esen Güzel) ile evliliklerini sonlandırdıklarını açıkladı.

İşte Sagopa Kajmer'in açıklaması:

"20 yıllık arkadaşım, en kıymetli dostum ve 11 senelik eşim Esen (Kolera) ile yollarımızı, aldığımız ortak karar doğrultusunda ayırdık, evliliğimizi sonlandırdık.

Sevgili Esen’e bana kattıkları ve benim için yaptıkları için minnettârım.

Bundan sonrasında her ikimiz için de bambaşka hayatlar var. O nedenle şu andan itibaren lütfen paylaşımlarınızda, bizi birbirimize etiketlemeyin. Yorumlarınızda kırıcı olmayın.

Bugüne dek bize değer veren, her ikimizin de müziğine kulak veren, konserlerimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm melankolia ailesine teşekkürler.

Melankolia bugünden itibaren sadece Sagopa Kajmer ile devam edecek olsa da logodaki el ele tutuşan iki sevgili hep orda kalacak.

Sevgilerimle"

SAGOPA KAJMER KİMDİR?

Yunus Özyavuz veya bilinen adıyla Sagopa Kajmer 17 Ağustos 1978 Samsun doğumlu, Türk RAP müzisyeni, müzik yapımcısı, DJ ve piyanist.

İlköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimini Samsun'da tamamladı. Daha sonra Samsun'da yerel bir radyoda DJ'lik yaparak işe başladı.

Üniversite okumak için İstanbul'a geldi ve Fars Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirerek mezun oldu. 1999'da Kuvvetmira adlı rap grubunu kurdu ve grupta Silahsız Kuvvet adıyla yer aldı. İlk Türk rap albümü Yeraltı Operasyonu'nda yer aldı. Silahsız Kuvvet mahlası ile 5 albüm çıkardıktan sonra 2002'de Sagopa Kajmer mahlasını kullanmaya başladı ve Sagopa Kajmer isimli bir albüm çıkardı.

2004'te Bir Pesimistin Gözyaşları'nı piyasaya sürdü. G.O.R.A. filminin müziklerini yaptı. 2005'te Romantizma albümünü çıkardı. 11 Ağustos 2005'te kendi plak şirketi Melankolia Müzik'i kurdu. 2006'da Melankolia Müzik etiketiyle Kafile isimli bir derleme albüm yayımladı.

KOLERA'YLA NE ZAMAN EVLENDİ?

1 Ağustos 2006'da kendisi gibi RAP sanatçısı olan Kolera ile evlendi. 2007'de Kolera ile İkimizi Anlatan Bir Şey isimli bir düet albümü yayımladı.

2008'de Kötü İnsanları Tanıma Senesi adlı bir solo albüm yayımladı. 2009'da Şarkı Koleksiyoncusu isimli bir albüm çıkardı. 2010'da Kolera ile 2. düet albümü Bendeki Sen'i piyasaya sürdü. 2011'de Saydam Odalar'ı piyasaya sürdü. 2013'te Kalp Hastası isimli bir albüm çıkardı. 2017'de Ahmak Islatan albümünü çıkardı.


Yorumlar